Kuře s hořčicí a javorovým sirupem
Ingredience
800 g | kuřecích řízků |
4 | lžíce dijonské hořčice |
60 ml | javorového sirupu |
1 | lžíce citronové šťávy nebo vinného octa |
sůl a čerstvě mletý pepř | |
2 | lžičky čerstvého rozmarýnu na ozdobu |
1 | lžíce másla |
vařené brambory nebo grilovaná zelenina k podávání |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 230 °C. V malé misce promíchejte hořčici, sirup, citronovou šťávu nebo ocet, sůl a pepř. Do směsi vložte kousky kuřete a pořádně je obalte ze všech stran. Přeneste je do pekáče vymazaného máslem, lehce podlijte vodou nebo vývarem a pečte 40 minut, až bude maso propečené. Nakonec přidejte rozmarýn a podávejte s bramborami nebo zeleninou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY