×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Kuře s hořčicí a javorovým sirupem

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Kuře s hořčicí a javorovým sirupem

Co budete potřebovat

800 g kuřecích řízků
4 lžíce dijonské hořčice
60 ml javorového sirupu
1 lžíce citronové šťávy nebo vinného octa
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžičky čerstvého rozmarýnu na ozdobu
1 lžíce másla
vařené brambory nebo grilovaná zelenina k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 230 °C. V malé misce promíchejte hořčici, sirup, citronovou šťávu nebo ocet, sůl a pepř. Do směsi vložte kousky kuřete a pořádně je obalte ze všech stran. Přeneste je do pekáče vymazaného máslem, lehce podlijte vodou nebo vývarem a pečte 40 minut, až bude maso propečené. Nakonec přidejte rozmarýn a podávejte s bramborami nebo zeleninou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuře s hořčicí a javorovým sirupem

Hlavní chod Velmi snadné Magazín 9/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

800 g kuřecích řízků
4 lžíce dijonské hořčice
60 ml javorového sirupu
1 lžíce citronové šťávy nebo vinného octa
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžičky čerstvého rozmarýnu na ozdobu
1 lžíce másla
vařené brambory nebo grilovaná zelenina k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 230 °C. V malé misce promíchejte hořčici, sirup, citronovou šťávu nebo ocet, sůl a pepř. Do směsi vložte kousky kuřete a pořádně je obalte ze všech stran. Přeneste je do pekáče vymazaného máslem, lehce podlijte vodou nebo vývarem a pečte 40 minut, až bude maso propečené. Nakonec přidejte rozmarýn a podávejte s bramborami nebo zeleninou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty