×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuře po myslivecku

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Kuře po myslivecku

Co budete potřebovat

1 kg kuřecích řízků
sůl
1 stonek řapíkatého celeru
1 cibule
1 mrkev
snítka rozmarýnu
4 lžíce olivového oleje
200 g krájených žampionů
1 stroužek česneku
100 ml suchého červeného vína
400 g loupaných rajčat
čerstvě mletý pepř
svazek petrželky
rýže k podávání

Jak na to?

Očištěné kuřecí prsa nakrájejte na kousky a osolte. Řapíkatý celer zbavte vláken. Společně s cibulí a mrkví nakrájejte nadrobno nebo nahrubo rozmixujte. Jehličky rozmarýnu najemno nasekejte. V hlubší pánvi rozpalte olej a kousky kuřete orestujte ze všech stran dozlatova. Přidejte žampiony, zeleninu, prolisovaný česnek a rozmarýn. Dalších pět minut opékejte. Podlijte červeným vínem a nechte zcela odpařit. Nakonec vlijte rajčata. Duste na mírném ohni asi 30 minut doměkka, případně podlijte trochou vody nebo vývarem. Osolte, opepřete a před podáváním posypejte petrželkou. Servírujte s rýží.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuře po myslivecku

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bezlepkové Bez laktózy Tip týdne , Rozmarýn , Petržel kadeřavá , Rajče
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

1 kg kuřecích řízků
sůl
1 stonek řapíkatého celeru
1 cibule
1 mrkev
snítka rozmarýnu
4 lžíce olivového oleje
200 g krájených žampionů
1 stroužek česneku
100 ml suchého červeného vína
400 g loupaných rajčat
čerstvě mletý pepř
svazek petrželky
rýže k podávání

Jak na to?

Očištěné kuřecí prsa nakrájejte na kousky a osolte. Řapíkatý celer zbavte vláken. Společně s cibulí a mrkví nakrájejte nadrobno nebo nahrubo rozmixujte. Jehličky rozmarýnu najemno nasekejte. V hlubší pánvi rozpalte olej a kousky kuřete orestujte ze všech stran dozlatova. Přidejte žampiony, zeleninu, prolisovaný česnek a rozmarýn. Dalších pět minut opékejte. Podlijte červeným vínem a nechte zcela odpařit. Nakonec vlijte rajčata. Duste na mírném ohni asi 30 minut doměkka, případně podlijte trochou vody nebo vývarem. Osolte, opepřete a před podáváním posypejte petrželkou. Servírujte s rýží.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019