Kuře na kmínu
Ingredience
1 | lžíce vepřového sádla |
150 g | anglické slaniny, nakrájené na plátky |
1 | celé kuře o váze 1,4–2 kg |
sůl | |
1 | lžička kmínu |
1 | cibule, nakrájená na kostky |
1 | palice česneku |
100 ml | vody |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180°C. Sádlem vymažte dno pekáče a na něj vyskládejte slaninu. Vnitřek kuřete posolte, nohy svažte potravinářským provázkem, pokmínujte a naplňte cibulí a půlkou palice česneku, podlijte vodou. Druhou půlku palice položte vedle kuřete do pekáče. Pečte asi 45–50 minut zakryté. Poté odkryjte a pečte dalších 15 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY