×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Kulaté cukety s mexickou náplní

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Kulaté cukety s mexickou náplní

Co budete potřebovat

4 kulaté cukety
80 g červených fazolí
100 g Bio quinoy Nature's Promise
6 soudkových rajčat
5 menších červených paprik
2 jarní cibulky
hrst čerstvého koriandru
1 lžíce limetové šťávy
sůl, pepř
olivový olej

Jak na to?

Cuketám odřízněte vršek, celé je zabalte do alobalu a dejte na 20 minut péct na rozehřátý gril tak, aby nebyly na přímém ohni.
Fazole a quinou uvařte podle návodu. Ještě zatepla smíchejte s nakrájenými rajčaty, paprikami, jarní cibulkou a koriandrem. Dochuťte limetkovou šťávou, solí a pepřem.
Vnitřek cukety částečně vydlabejte, aby vznikly malé „soudky“. Zvenku potřete olivovým olejem, naplňte quinoovou směsí a dejte ještě na 15–20 minut na gril dopéct.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kulaté cukety s mexickou náplní

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Bezlepkové Veganské Vegetariánské Bez laktózy Magazín 7-8/2018 (Letní speciál)
(0)
Kulaté cukety se pro svůj tvar často používají k plnění. Dají se připravit na grilu stejně dobře jako v troubě a chutnají jako klasické cukety.

Co budete potřebovat

4 kulaté cukety
80 g červených fazolí
100 g Bio quinoy Nature's Promise
6 soudkových rajčat
5 menších červených paprik
2 jarní cibulky
hrst čerstvého koriandru
1 lžíce limetové šťávy
sůl, pepř
olivový olej

Jak na to?

Cuketám odřízněte vršek, celé je zabalte do alobalu a dejte na 20 minut péct na rozehřátý gril tak, aby nebyly na přímém ohni.
Fazole a quinou uvařte podle návodu. Ještě zatepla smíchejte s nakrájenými rajčaty, paprikami, jarní cibulkou a koriandrem. Dochuťte limetkovou šťávou, solí a pepřem.
Vnitřek cukety částečně vydlabejte, aby vznikly malé „soudky“. Zvenku potřete olivovým olejem, naplňte quinoovou směsí a dejte ještě na 15–20 minut na gril dopéct.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty