×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kulaté cukety s mexickou náplní

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Kulaté cukety s mexickou náplní

Co budete potřebovat

4 kulaté cukety
80 g červených fazolí
100 g Bio quinoy Nature's Promise
6 soudkových rajčat
5 menších červených paprik
2 jarní cibulky
hrst čerstvého koriandru
1 lžíce limetové šťávy
sůl, pepř
olivový olej

Jak na to?

Cuketám odřízněte vršek, celé je zabalte do alobalu a dejte na 20 minut péct na rozehřátý gril tak, aby nebyly na přímém ohni.
Fazole a quinou uvařte podle návodu. Ještě zatepla smíchejte s nakrájenými rajčaty, paprikami, jarní cibulkou a koriandrem. Dochuťte limetkovou šťávou, solí a pepřem.
Vnitřek cukety částečně vydlabejte, aby vznikly malé „soudky“. Zvenku potřete olivovým olejem, naplňte quinoovou směsí a dejte ještě na 15–20 minut na gril dopéct.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kulaté cukety s mexickou náplní

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Bezlepkové Veganské Vegetariánské Bez laktózy Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 4
(0)
Kulaté cukety se pro svůj tvar často používají k plnění. Dají se připravit na grilu stejně dobře jako v troubě a chutnají jako klasické cukety.

Co budete potřebovat

4 kulaté cukety
80 g červených fazolí
100 g Bio quinoy Nature's Promise
6 soudkových rajčat
5 menších červených paprik
2 jarní cibulky
hrst čerstvého koriandru
1 lžíce limetové šťávy
sůl, pepř
olivový olej

Jak na to?

Cuketám odřízněte vršek, celé je zabalte do alobalu a dejte na 20 minut péct na rozehřátý gril tak, aby nebyly na přímém ohni.
Fazole a quinou uvařte podle návodu. Ještě zatepla smíchejte s nakrájenými rajčaty, paprikami, jarní cibulkou a koriandrem. Dochuťte limetkovou šťávou, solí a pepřem.
Vnitřek cukety částečně vydlabejte, aby vznikly malé „soudky“. Zvenku potřete olivovým olejem, naplňte quinoovou směsí a dejte ještě na 15–20 minut na gril dopéct.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty