Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

slunečnicový olej AQ
1 cibule AQ, nasekaná na jemné proužky
½–1 lžíce kari pasty
½ lžíce rajčatového pyré nebo protlaku
3 lžíce červeného vína
4 půlky kompotovaných meruněk
150 ml majonézy
3 lžíce smetany na vaření AQ
300 g vařeného krůtího stehna spodního AQ,
hrst natrhaného polníčku na ozdobu

Postup přípravy

Cibuli osmahněte na troše oleje. Přidejte kari pastu, rajčatové pyré nebo protlak a víno a pár minut vařte. Přimíchejte okapané, vidličkou rozmačkané meruňky, majonézu a smetanu. Promíchejte, přidejte krůtí maso a krátce prohřejte. Podávejte ozdobené polníčkem.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty