
Krůtí steaky zapečené s hroznovým vínem a fetou
Postup přípravy
Očištěné maso nasolte, opepřete a vložte do pekáče vymaštěného máslem. Okolo masa rozložte kuličky hroznového vína a sýr feta nakrájený na kostičky. Posypte sušeným tymiánem a podlijte zeleninovým vývarem.
Pečte 20–25 minut v troubě vyhřáté na 170 °C. Nakonec ozdobte čerstvým tymiánem.
Tip: jako netradiční přílohu vyzkoušejte hroznové víno
VITAMIN K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve
Pomohl vám recept?
5hodnocení2
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod