Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Krůtí steaky zapečené s hroznovým vínem a fetou

Krůtí steaky zapečené s hroznovým vínem a fetou

Ingredience

600 g krůtích prsou
sůl
pepř
10 g lžíce másla
150 g tmavého hroznového vína
150 g zeleného hroznového vína
100 g sýra feta
1 lžička sušeného tymiánu
20 ml zeleninového vývaru
2 snítky čerstvého tymiánu

Postup přípravy

Očištěné maso nasolte, opepřete a vložte do pekáče vymaštěného máslem. Okolo masa rozložte kuličky hroznového vína a sýr feta nakrájený na kostičky. Posypte sušeným tymiánem a podlijte zeleninovým vývarem.
Pečte 20–25 minut v troubě vyhřáté na 170 °C. Nakonec ozdobte čerstvým tymiánem.

Tip: jako netradiční přílohu vyzkoušejte hroznové víno
VITAMIN K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve

Pomohl vám recept?
5hodnocení2

Další videorecepty