Krůtí steaky zapečené s hroznovým vínem a fetou
Ingredience
600 g | krůtích prsou |
sůl | |
pepř | |
10 g | lžíce másla |
150 g | tmavého hroznového vína |
150 g | zeleného hroznového vína |
100 g | sýra feta |
1 | lžička sušeného tymiánu |
20 ml | zeleninového vývaru |
2 | snítky čerstvého tymiánu |
Postup přípravy
Očištěné maso nasolte, opepřete a vložte do pekáče vymaštěného máslem. Okolo masa rozložte kuličky hroznového vína a sýr feta nakrájený na kostičky. Posypte sušeným tymiánem a podlijte zeleninovým vývarem.
Pečte 20–25 minut v troubě vyhřáté na 170 °C. Nakonec ozdobte čerstvým tymiánem.
Tip: jako netradiční přílohu vyzkoušejte hroznové víno
VITAMIN K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY