Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krůtí steaky zapečené s hroznovým vínem a fetou

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Krůtí steaky zapečené s hroznovým vínem a fetou

Co budete potřebovat

600 g krůtích prsou
sůl
pepř
10 g lžíce másla
150 g tmavého hroznového vína
150 g zeleného hroznového vína
100 g sýra feta
1 lžička sušeného tymiánu
20 ml zeleninového vývaru
2 snítky čerstvého tymiánu

Jak na to?

Očištěné maso nasolte, opepřete a vložte do pekáče vymaštěného máslem. Okolo masa rozložte kuličky hroznového vína a sýr feta nakrájený na kostičky. Posypte sušeným tymiánem a podlijte zeleninovým vývarem.
Pečte 20–25 minut v troubě vyhřáté na 170 °C. Nakonec ozdobte čerstvým tymiánem.

Tip: jako netradiční přílohu vyzkoušejte hroznové víno
VITAMIN K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krůtí steaky zapečené s hroznovým vínem a fetou

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 1 (1)

Co budete potřebovat

600 g krůtích prsou
sůl
pepř
10 g lžíce másla
150 g tmavého hroznového vína
150 g zeleného hroznového vína
100 g sýra feta
1 lžička sušeného tymiánu
20 ml zeleninového vývaru
2 snítky čerstvého tymiánu

Jak na to?

Očištěné maso nasolte, opepřete a vložte do pekáče vymaštěného máslem. Okolo masa rozložte kuličky hroznového vína a sýr feta nakrájený na kostičky. Posypte sušeným tymiánem a podlijte zeleninovým vývarem.
Pečte 20–25 minut v troubě vyhřáté na 170 °C. Nakonec ozdobte čerstvým tymiánem.

Tip: jako netradiční přílohu vyzkoušejte hroznové víno
VITAMIN K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty