
Krůtí roláda s gorgonzolovou omáčkou
Postup přípravy
Krůtí prsa naklepejte na velký tenký plátek. Mleté maso smíchejte se slaninou a potřete jím krůtí plátek. Osolte a opepřete, přidejte tymián, krůtí šunku vcelku a zarolujte. Troubu předehřejte na 160 °C. Roládu zabalte do alobalu a pečte 35 minut. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte gorgonzolu a metličkou rozmíchejte v krém, který zalijte smetanou. Dochuťte solí, pepřem, čerstvým tymiánem a nechte provařit na mírném ohni 5 minut.
Špagety uvařte podle návodu, sceďte je a vsypte do gorgonzolové omáčky. V další pánvi opečte na oleji rajčátka spolu s upečenou roládou. Roládu podávejte nakrájenou na plátky s těstovinami a rajčátky.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod