×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Krůtí prsty s avokádovým dipem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Krůtí prsty s avokádovým dipem

Co budete potřebovat

80 g kukuřičných lupínků
15 g parmazánu, nastrouhaného
najemno
½ lžičky sušeného tymiánu
½ lžičky sušeného oregana
1 lžička mleté sladké papriky
(nejlépe uzené)
1 lžička mletého koriandru
sůl
450 g krůtích prsou, nakrájených
na proužky
2 velká vejce, prošlehaná
Na avokádový dip
200 g máslových fazolí z konzervy,
slitých
1 malé avokádo, zbavené semena,
oloupané
4 jarní cibulky, nakrájené nadrobno
kůra a šťáva z 1 limety
cherry rajčátka, semena
z granátového jablka a salátové
lístky k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 220 °C. Kukuřičné lupínky nasypte do misky a rozdrťte je. Přimíchejte parmazán, bylinky, koření a zlehka osolte. Maso osušte, namočte do vajec a potom do ochucených kukuřičných lupínků. Obalené prsty pokládejte na plech potažený pečicím papírem a pečte 12 minut.
Mezitím dejte do misky fazole, avokádo, cibulky, nastrouhanou limetovou kůru a šťávu, osolte a ručním tyčovým mixérem rozmixujte dohladka. Podávejte ke krůtím prstům ozdobeným cherry rajčátky, semeny z granátového jablka a zelenými salátovými lístky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krůtí prsty s avokádovým dipem

Snadné Česká Oregano , Tymián , Rajče Magazín 1/2015
Průměrné hodnocení 4 (1)

Co budete potřebovat

80 g kukuřičných lupínků
15 g parmazánu, nastrouhaného
najemno
½ lžičky sušeného tymiánu
½ lžičky sušeného oregana
1 lžička mleté sladké papriky
(nejlépe uzené)
1 lžička mletého koriandru
sůl
450 g krůtích prsou, nakrájených
na proužky
2 velká vejce, prošlehaná
Na avokádový dip
200 g máslových fazolí z konzervy,
slitých
1 malé avokádo, zbavené semena,
oloupané
4 jarní cibulky, nakrájené nadrobno
kůra a šťáva z 1 limety
cherry rajčátka, semena
z granátového jablka a salátové
lístky k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 220 °C. Kukuřičné lupínky nasypte do misky a rozdrťte je. Přimíchejte parmazán, bylinky, koření a zlehka osolte. Maso osušte, namočte do vajec a potom do ochucených kukuřičných lupínků. Obalené prsty pokládejte na plech potažený pečicím papírem a pečte 12 minut.
Mezitím dejte do misky fazole, avokádo, cibulky, nastrouhanou limetovou kůru a šťávu, osolte a ručním tyčovým mixérem rozmixujte dohladka. Podávejte ke krůtím prstům ozdobeným cherry rajčátky, semeny z granátového jablka a zelenými salátovými lístky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty