Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

150 g červené čočky
Sůl
1 červená cibule
380 ml sterilované cizrny
400 g krůtích prsou
Pepř
100 g cherry rajčat
1 hrst čerstvé máty
1 hrst čerstvého koriandru
30 ml olivového oleje

Postup přípravy

Propláchnutou čočku vařte 10 minut v osolené vodě.
Cibuli nakrájejte na nudličky, cizrnu slijte a krůtí maso nakrájejte na medailonky, naklepejte, osolte a opepřete.
V grilovací pánvi opečte maso dozlatova. Nechte okapat.
Do pánve vsypte cibuli a restujte 3 minuty. Přidejte rajčata a opékejte další 3 minuty. Přesypte do mísy, promíchejte s cizrnou, čočkou, solí, pepřem a bylinkami.
Servírujte s krůtími medailonky, posypané bylinkami.

Pomohl vám recept?
2hodnocení4

Další videorecepty