Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 krůtí stehenní plátky
čerstvě namletý černý pepř
šťáva z půlky citronu
1 lžíce čerstvě nasekaného oregana
12 plátků parmské šunky
25 g másla
12–15 kuliček pepře
2 lžíce sherry
150 ml smetany na vaření
uvařené těstoviny tagliatelle, promíchané s máslem a čerstvou pažitkou k podávání

Postup přípravy

1. Krůtí stehenní plátky důkladně omyjte a osušte a pak je z obou stran dobře opepřete, potřete citrónovou šťávou a posypte oreganem. Každý plátek masa zarolujte a zabalte do třech plátků parmské šunky.
2. Máslo rozpusťte v pánvi, plamen snižte na střední a pak na másle pět až sedm minut z každé strany opečte maso. Přidejte kuličky pepře a sherry a minutu vařte. Vyjměte maso a udržujte teplé. Do pánve vlijte smetanu a nechte omáčku zhoustnout. Podávejte společně, nejlépe s těstovinami.

Pomohl vám recept?
13hodnocení4

Další videorecepty