Krůtí plátky v parmské šunce
Ingredience
4 | krůtí stehenní plátky |
čerstvě namletý černý pepř | |
šťáva z půlky citronu | |
1 | lžíce čerstvě nasekaného oregana |
12 | plátků parmské šunky |
25 g | másla |
12–15 | kuliček pepře |
2 | lžíce sherry |
150 ml | smetany na vaření |
uvařené těstoviny tagliatelle, promíchané s máslem a čerstvou pažitkou k podávání |
Postup přípravy
1. Krůtí stehenní plátky důkladně omyjte a osušte a pak je z obou stran dobře opepřete, potřete citrónovou šťávou a posypte oreganem. Každý plátek masa zarolujte a zabalte do třech plátků parmské šunky.
2. Máslo rozpusťte v pánvi, plamen snižte na střední a pak na másle pět až sedm minut z každé strany opečte maso. Přidejte kuličky pepře a sherry a minutu vařte. Vyjměte maso a udržujte teplé. Do pánve vlijte smetanu a nechte omáčku zhoustnout. Podávejte společně, nejlépe s těstovinami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY