Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krůtí plátky v parmské šunce

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami

Krůtí plátky v parmské šunce

Co budete potřebovat

4 krůtí stehenní plátky
čerstvě namletý černý pepř
šťáva z půlky citronu
1 lžíce čerstvě nasekaného oregana
12 plátků parmské šunky
25 g másla
12–15 kuliček pepře
2 lžíce sherry
150 ml smetany na vaření
uvařené těstoviny tagliatelle, promíchané s máslem a čerstvou pažitkou k podávání

Jak na to?

1. Krůtí stehenní plátky důkladně omyjte a osušte a pak je z obou stran dobře opepřete, potřete citrónovou šťávou a posypte oreganem. Každý plátek masa zarolujte a zabalte do třech plátků parmské šunky.
2. Máslo rozpusťte v pánvi, plamen snižte na střední a pak na másle pět až sedm minut z každé strany opečte maso. Přidejte kuličky pepře a sherry a minutu vařte. Vyjměte maso a udržujte teplé. Do pánve vlijte smetanu a nechte omáčku zhoustnout. Podávejte společně, nejlépe s těstovinami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krůtí plátky v parmské šunce

Hlavní chod Velmi snadné Italská Oregano , Pažitka Magazín 9/2011
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

4 krůtí stehenní plátky
čerstvě namletý černý pepř
šťáva z půlky citronu
1 lžíce čerstvě nasekaného oregana
12 plátků parmské šunky
25 g másla
12–15 kuliček pepře
2 lžíce sherry
150 ml smetany na vaření
uvařené těstoviny tagliatelle, promíchané s máslem a čerstvou pažitkou k podávání

Jak na to?

1. Krůtí stehenní plátky důkladně omyjte a osušte a pak je z obou stran dobře opepřete, potřete citrónovou šťávou a posypte oreganem. Každý plátek masa zarolujte a zabalte do třech plátků parmské šunky.
2. Máslo rozpusťte v pánvi, plamen snižte na střední a pak na másle pět až sedm minut z každé strany opečte maso. Přidejte kuličky pepře a sherry a minutu vařte. Vyjměte maso a udržujte teplé. Do pánve vlijte smetanu a nechte omáčku zhoustnout. Podávejte společně, nejlépe s těstovinami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami

Inspirujte se podobnými recepty