Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krůtí plátek s letním bulgurovým salátem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Krůtí plátek s letním bulgurovým salátem

Co budete potřebovat

2 hrsti čerstvého kopru
2 hrsti čerstvé máty
2 hrsti čerstvé petrželky
1 BIO citron
1 lžíce chilli pasty
600 g krůtích prsních řízků
2 lžíce bílého vína
250 g bulguru
2 rajčata
½ salátové okurky
100 g černých oliv bez pecky

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Smíchejte hrst kopru, máty a petrželky, ½ lžičky citronové kůry a 2 lžíce citronové šťávy se lžící chilli pasty. Osolte, opepřete a důkladně vetřete do krůtího masa a nechte marinovat až 24 hodin v lednici.

Na velký kus alobalové fólie položte maso s marinádou a zalijte vínem. Přiklopte dalším kusem fólie a okraje pevně spojte. Přesuňte na plech a pečte 30 minut.

Bulgur uvařte podle návodu na obalu. Smíchejte se zbylými bylinkami, ½ lžičkou citronové kůry a 2 lžícemi citrónové šťávy, pokrájenými rajčaty, okurkou a olivami.

Krůtí prsa nakrájejte a servírujte spolu se salátem.

TIP: : vyzkoušejte rajčata z naší Tržnice
VITAMIN C - zdroj vitaminu C, přispívá k normální funkci imunitního systému





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krůtí plátek s letním bulgurovým salátem

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 hrsti čerstvého kopru
2 hrsti čerstvé máty
2 hrsti čerstvé petrželky
1 BIO citron
1 lžíce chilli pasty
600 g krůtích prsních řízků
2 lžíce bílého vína
250 g bulguru
2 rajčata
½ salátové okurky
100 g černých oliv bez pecky

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Smíchejte hrst kopru, máty a petrželky, ½ lžičky citronové kůry a 2 lžíce citronové šťávy se lžící chilli pasty. Osolte, opepřete a důkladně vetřete do krůtího masa a nechte marinovat až 24 hodin v lednici.

Na velký kus alobalové fólie položte maso s marinádou a zalijte vínem. Přiklopte dalším kusem fólie a okraje pevně spojte. Přesuňte na plech a pečte 30 minut.

Bulgur uvařte podle návodu na obalu. Smíchejte se zbylými bylinkami, ½ lžičkou citronové kůry a 2 lžícemi citrónové šťávy, pokrájenými rajčaty, okurkou a olivami.

Krůtí prsa nakrájejte a servírujte spolu se salátem.

TIP: : vyzkoušejte rajčata z naší Tržnice
VITAMIN C - zdroj vitaminu C, přispívá k normální funkci imunitního systému

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty