
Křupavé bramboráky s vůní majoránky
Vyzkoušejte tento lahodný recept na bramborák, který vás okouzlí svou křupavostí a vůní majoránky. Tento bramboráky recept je ideální pro rodinné večeře nebo setkání s přáteli. Připravte si doma tyto tradiční české bramboráky s kousky uzeného masa a užijte si jejich jedinečnou chuť.

Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Příloha
Ingredience
Složení 4 porce
- Mléko 50 ml
- Brambory typu C 1 kg
- Uzené maso 200 g
- Vejce 2 ks
- Majoránka sušená 3 plž
- Sůl
- Česnek 5 strouž.
- Pepř
- Mouka hladká 5 plž
- Olej slunečnicový 150 ml
- Mléko 50 ml
- Brambory typu C 1 kg
- Uzené maso 200 g
- Vejce 2 ks
- Majoránka sušená 3 plž
- Sůl
- Česnek 5 strouž.
- Pepř
- Mouka hladká 5 plž
- Olej slunečnicový 150 ml


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.