Pivo a krkovička šly vždycky dobře dohromady a na grilu jim to bude slušet také. Připravit ji zvládne i grilovací začátečník a výsledek uspokojí všechny mlsné pusy.
Velmi snadné
Více než 60 minut
4/5
Česká
Grilování
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Vepřová krkovice na plátky 4 ks
Fazolky zelené 400 g
Anglická slanina plátky 200 g
Olej olivový 5 plž
Nealkoholické pivo 200 ml
Citronová šťáva 2 plž
Hořčice plnotučná 1 člž
Česnek 4 strouž.
Sůl 1 člž
Tymián čerstvý 1 plž
Oregano sušené 1 člž
Vepřová krkovice na plátky 4 ks
Fazolky zelené 400 g
Anglická slanina plátky 200 g
Olej olivový 5 plž
Nealkoholické pivo 200 ml
Citronová šťáva 2 plž
Hořčice plnotučná 1 člž
Česnek 4 strouž.
Sůl 1 člž
Tymián čerstvý 1 plž
Oregano sušené 1 člž
Příprava
1
Důkladně prošlehejte všechny ingredience na marinádu a naložte do ní krkovici. Nechte alespoň hodinu uležet, nejlépe přes noc. Poté grilujte 15 minut z obou stran.
2
Fazolkám odřízněte stopky a jednu až dvě minuty nechte přejít varem v osolené vodě. Vždy několik fazolek omotejte plátkem anglické slaniny do svazečku a pečte pět minut na grilu.
1
Důkladně prošlehejte všechny ingredience na marinádu a naložte do ní krkovici. Nechte alespoň hodinu uležet, nejlépe přes noc. Poté grilujte 15 minut z obou stran.
2
Fazolkám odřízněte stopky a jednu až dvě minuty nechte přejít varem v osolené vodě. Vždy několik fazolek omotejte plátkem anglické slaniny do svazečku a pečte pět minut na grilu.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!