×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Krkovice v pivní marinádě

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Krkovice v pivní marinádě

Co budete potřebovat

4 plátky vepřové krkovice
400 g zelených fazolek
sůl
200 g anglické slaniny nakrájené na plátky
Marináda
5 lžic olivového oleje
200 ml nealkoholického piva Birell
2 lžíce citronové šťávy
1 lžička hořčice
4 stroužky česneku
1 lžička soli
1 lžíce čerstvého tymiánu
1 lžička oregana

Jak na to?

Důkladně prošlehejte všechny ingredience na marinádu a naložte do ní krkovici. Nechte alespoň hodinu uležet, nejlépe přes noc. Poté grilujte 15 minut z obou stran.
Fazolkám odřízněte stopky a jednu až dvě minuty nechte přejít varem v osolené vodě. Vždy několik fazolek omotejte plátkem anglické slaniny do svazečku a pečte pět minut na grilu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krkovice v pivní marinádě

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Bezlepkové Bez laktózy Magazín 7-8/2018 (Letní speciál)
Průměrné hodnocení 5 (1)
Pivo a krkovička šly vždycky dobře dohromady a na grilu jim to bude slušet také. Připravit ji zvládne i grilovací začátečník a výsledek uspokojí všechny mlsné pusy.

Co budete potřebovat

4 plátky vepřové krkovice
400 g zelených fazolek
sůl
200 g anglické slaniny nakrájené na plátky
Marináda
5 lžic olivového oleje
200 ml nealkoholického piva Birell
2 lžíce citronové šťávy
1 lžička hořčice
4 stroužky česneku
1 lžička soli
1 lžíce čerstvého tymiánu
1 lžička oregana

Jak na to?

Důkladně prošlehejte všechny ingredience na marinádu a naložte do ní krkovici. Nechte alespoň hodinu uležet, nejlépe přes noc. Poté grilujte 15 minut z obou stran.
Fazolkám odřízněte stopky a jednu až dvě minuty nechte přejít varem v osolené vodě. Vždy několik fazolek omotejte plátkem anglické slaniny do svazečku a pečte pět minut na grilu.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty