Krkovice v pivní marinádě
Ingredience
4 | plátky vepřové krkovice |
400 g | zelených fazolek |
sůl | |
200 g | anglické slaniny nakrájené na plátky |
Marináda | |
5 | lžic olivového oleje |
200 ml | nealkoholického piva Birell |
2 | lžíce citronové šťávy |
1 | lžička hořčice |
4 | stroužky česneku |
1 | lžička soli |
1 | lžíce čerstvého tymiánu |
1 | lžička oregana |
Postup přípravy
Důkladně prošlehejte všechny ingredience na marinádu a naložte do ní krkovici. Nechte alespoň hodinu uležet, nejlépe přes noc. Poté grilujte 15 minut z obou stran.
Fazolkám odřízněte stopky a jednu až dvě minuty nechte přejít varem v osolené vodě. Vždy několik fazolek omotejte plátkem anglické slaniny do svazečku a pečte pět minut na grilu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY