×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Krkovice v pivní marinádě

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Krkovice v pivní marinádě

Co budete potřebovat

4 plátky vepřové krkovice
400 g zelených fazolek
sůl
200 g anglické slaniny nakrájené na plátky
Marináda
5 lžic olivového oleje
200 ml nealkoholického piva Birell
2 lžíce citronové šťávy
1 lžička hořčice
4 stroužky česneku
1 lžička soli
1 lžíce čerstvého tymiánu
1 lžička oregana

Jak na to?

Důkladně prošlehejte všechny ingredience na marinádu a naložte do ní krkovici. Nechte alespoň hodinu uležet, nejlépe přes noc. Poté grilujte 15 minut z obou stran.
Fazolkám odřízněte stopky a jednu až dvě minuty nechte přejít varem v osolené vodě. Vždy několik fazolek omotejte plátkem anglické slaniny do svazečku a pečte pět minut na grilu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krkovice v pivní marinádě

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Bezlepkové Bez laktózy Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Inspirujte se zdravými recepty

Pivo a krkovička šly vždycky dobře dohromady a na grilu jim to bude slušet také. Připravit ji zvládne i grilovací začátečník a výsledek uspokojí všechny mlsné pusy.

Co budete potřebovat

4 plátky vepřové krkovice
400 g zelených fazolek
sůl
200 g anglické slaniny nakrájené na plátky
Marináda
5 lžic olivového oleje
200 ml nealkoholického piva Birell
2 lžíce citronové šťávy
1 lžička hořčice
4 stroužky česneku
1 lžička soli
1 lžíce čerstvého tymiánu
1 lžička oregana

Jak na to?

Důkladně prošlehejte všechny ingredience na marinádu a naložte do ní krkovici. Nechte alespoň hodinu uležet, nejlépe přes noc. Poté grilujte 15 minut z obou stran.
Fazolkám odřízněte stopky a jednu až dvě minuty nechte přejít varem v osolené vodě. Vždy několik fazolek omotejte plátkem anglické slaniny do svazečku a pečte pět minut na grilu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty