×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Krkovice s ciderovou marinádou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Krkovice s ciderovou marinádou

Co budete potřebovat

NA MARINÁDU
500 ml jablečného cideru
1 šalotka, nakrájená najemno
1 lžíce nasekaných jalapeño papriček, bez semínek
50 g kečupu
2 lžíce bílého vinného octa
2 lžíce rajčatového pyré
1 lžíce hnědého cukru
sůl a pepř
4 plátky krkovice

Jak na to?

V rendlíku přiveďte k varu cider se šalotkou a papričkou. Na středním plamenu redukujte 15–20 minut. Pak přidejte kečup, ocet, pyré a cukr, osolte a opepřete. Nechte přejít varem a sundejte z plamene. Marinádu nechte trochu vychladnout, přelijte maso a nechte ho alespoň 30 minut naložené. Před grilováním nechte z masa okapat přebytečnou marinádu a grilujte zhruba 30 minut doměkka, pravidelně obracejte a potírejte zbylou marinádou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krkovice s ciderovou marinádou

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Rajče Magazín 7-8/2016 Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

NA MARINÁDU
500 ml jablečného cideru
1 šalotka, nakrájená najemno
1 lžíce nasekaných jalapeño papriček, bez semínek
50 g kečupu
2 lžíce bílého vinného octa
2 lžíce rajčatového pyré
1 lžíce hnědého cukru
sůl a pepř
4 plátky krkovice

Jak na to?

V rendlíku přiveďte k varu cider se šalotkou a papričkou. Na středním plamenu redukujte 15–20 minut. Pak přidejte kečup, ocet, pyré a cukr, osolte a opepřete. Nechte přejít varem a sundejte z plamene. Marinádu nechte trochu vychladnout, přelijte maso a nechte ho alespoň 30 minut naložené. Před grilováním nechte z masa okapat přebytečnou marinádu a grilujte zhruba 30 minut doměkka, pravidelně obracejte a potírejte zbylou marinádou.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.