Krkovice s ciderovou marinádou
Ingredience
NA MARINÁDU | |
500 ml | jablečného cideru |
1 | šalotka, nakrájená najemno |
1 | lžíce nasekaných jalapeño papriček, bez semínek |
50 g | kečupu |
2 | lžíce bílého vinného octa |
2 | lžíce rajčatového pyré |
1 | lžíce hnědého cukru |
sůl a pepř | |
4 | plátky krkovice |
Postup přípravy
V rendlíku přiveďte k varu cider se šalotkou a papričkou. Na středním plamenu redukujte 15–20 minut. Pak přidejte kečup, ocet, pyré a cukr, osolte a opepřete. Nechte přejít varem a sundejte z plamene. Marinádu nechte trochu vychladnout, přelijte maso a nechte ho alespoň 30 minut naložené. Před grilováním nechte z masa okapat přebytečnou marinádu a grilujte zhruba 30 minut doměkka, pravidelně obracejte a potírejte zbylou marinádou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY