×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Krémové těstoviny se zeleninou a parmazánem

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Krémové těstoviny se zeleninou a parmazánem

Co budete potřebovat

400 g těstovin penne
1 lžíce olivového oleje
1 velká cibule
3 stroužky česneku
80 g zelených a černých oliv
1 menší brokolice
2 mrkve
1 cuketa
2 lžíce tatarské omáčky nebo majonézy Hellmann's
200 g cherry rajčat
1 hrst hladkolisté petrželky
80 g parmazánu

Jak na to?

1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
2. Na oleji zpěnte cibulku a rozdrcený česnek. Přidejte olivy, růžičky brokolice, nahrubo nastrouhanou mrkev a cuketu nakrájenou na kostičky. Duste 10 minut.
3. Přidejte vařené těstoviny a tatarskou omáčku nebo majonézu. Promíchejte.
4. Nakonec vmíchejte cherry rajčata a nasekanou petrželku.
5. Posypte nastrouhaným parmazánem a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krémové těstoviny se zeleninou a parmazánem

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Vegetariánské Magazín 6/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)
Máte pocit, že z toho, co je právě ve vaší ledničce, se nedá uvařit žádné pořádné jídlo? S recepty Hellmann's vám stačí pár základních surovin a během chvíle vykouzlíte chutné jídlo, které sklidí pochvalu od všech přítomných, a vy s ním. Všechny recepty Hellmann's jsou navíc sestaveny tak, abyste mohli spoustu ingrediencí měnit podle toho, co vám v ledničce přebývá. Mnohdy stačí jen špetka inspirace a několik dosud nevyužitých potravin a na stůl budete servírovat tradiční i netradiční jídla, která zasýtí celou rodinu.

Co budete potřebovat

400 g těstovin penne
1 lžíce olivového oleje
1 velká cibule
3 stroužky česneku
80 g zelených a černých oliv
1 menší brokolice
2 mrkve
1 cuketa
2 lžíce tatarské omáčky nebo majonézy Hellmann's
200 g cherry rajčat
1 hrst hladkolisté petrželky
80 g parmazánu

Jak na to?

1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
2. Na oleji zpěnte cibulku a rozdrcený česnek. Přidejte olivy, růžičky brokolice, nahrubo nastrouhanou mrkev a cuketu nakrájenou na kostičky. Duste 10 minut.
3. Přidejte vařené těstoviny a tatarskou omáčku nebo majonézu. Promíchejte.
4. Nakonec vmíchejte cherry rajčata a nasekanou petrželku.
5. Posypte nastrouhaným parmazánem a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Inspirujte se podobnými recepty