×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Krémové těstoviny se zeleninou a parmazánem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Krémové těstoviny se zeleninou a parmazánem

Co budete potřebovat

400 g těstovin penne
1 lžíce olivového oleje
1 velká cibule
3 stroužky česneku
80 g zelených a černých oliv
1 menší brokolice
2 mrkve
1 cuketa
2 lžíce tatarské omáčky nebo majonézy Hellmann's
200 g cherry rajčat
1 hrst hladkolisté petrželky
80 g parmazánu

Jak na to?

1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
2. Na oleji zpěnte cibulku a rozdrcený česnek. Přidejte olivy, růžičky brokolice, nahrubo nastrouhanou mrkev a cuketu nakrájenou na kostičky. Duste 10 minut.
3. Přidejte vařené těstoviny a tatarskou omáčku nebo majonézu. Promíchejte.
4. Nakonec vmíchejte cherry rajčata a nasekanou petrželku.
5. Posypte nastrouhaným parmazánem a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krémové těstoviny se zeleninou a parmazánem

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Vegetariánské Magazín 6/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)
Máte pocit, že z toho, co je právě ve vaší ledničce, se nedá uvařit žádné pořádné jídlo? S recepty Hellmann's vám stačí pár základních surovin a během chvíle vykouzlíte chutné jídlo, které sklidí pochvalu od všech přítomných, a vy s ním. Všechny recepty Hellmann's jsou navíc sestaveny tak, abyste mohli spoustu ingrediencí měnit podle toho, co vám v ledničce přebývá. Mnohdy stačí jen špetka inspirace a několik dosud nevyužitých potravin a na stůl budete servírovat tradiční i netradiční jídla, která zasýtí celou rodinu.

Co budete potřebovat

400 g těstovin penne
1 lžíce olivového oleje
1 velká cibule
3 stroužky česneku
80 g zelených a černých oliv
1 menší brokolice
2 mrkve
1 cuketa
2 lžíce tatarské omáčky nebo majonézy Hellmann's
200 g cherry rajčat
1 hrst hladkolisté petrželky
80 g parmazánu

Jak na to?

1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
2. Na oleji zpěnte cibulku a rozdrcený česnek. Přidejte olivy, růžičky brokolice, nahrubo nastrouhanou mrkev a cuketu nakrájenou na kostičky. Duste 10 minut.
3. Přidejte vařené těstoviny a tatarskou omáčku nebo majonézu. Promíchejte.
4. Nakonec vmíchejte cherry rajčata a nasekanou petrželku.
5. Posypte nastrouhaným parmazánem a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty