Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Krémové těstoviny s mandlemi a žampiony

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem,...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...

Krémové těstoviny s mandlemi a žampiony

Co budete potřebovat

15 g másla
1 lžíce slunečnicového oleje
200 g krémových žampionů
sůl
pepř
2 lžičky sušeného tymiánu
2 stroužky česneku
120 g plátků blanšírovaných mandlí Albert
150 g ricotty
60 ml smetany na vaření
2 lžíce olivového oleje
400 g čerstvých tagliatelle
(Tagliatelle al nuovo)
40 g parmazánu
1 snítka čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Rozehřejte pánev a nechte v ní rozpustit máslo a olej. Vsypte plátky omytých žampionů, osolte, opepřete a posypte tymiánem. Přidejte rozmělněný česnek.

2. Restujte 5 minut a přisypte 100 g mandlí. Opékejte další 2 minuty a vmíchejte ricottu se smetanou. Dobře promíchejte, aby se vytvořila kompaktní omáčka.

3. Mezitím povařte ve vroucí osolené vodě s olivovým olejem těstoviny podle návodu na obalu.

4. Scezené těstoviny přimíchejte do žampionové omáčky.

5. Podávejte posypané mandlemi, sýrem a můžete ozdobit lístky tymiánu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krémové těstoviny s mandlemi a žampiony

Hlavní chod Velmi snadné Těstoviny Vegetariánské Magazín 12/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

15 g másla
1 lžíce slunečnicového oleje
200 g krémových žampionů
sůl
pepř
2 lžičky sušeného tymiánu
2 stroužky česneku
120 g plátků blanšírovaných mandlí Albert
150 g ricotty
60 ml smetany na vaření
2 lžíce olivového oleje
400 g čerstvých tagliatelle
(Tagliatelle al nuovo)
40 g parmazánu
1 snítka čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Rozehřejte pánev a nechte v ní rozpustit máslo a olej. Vsypte plátky omytých žampionů, osolte, opepřete a posypte tymiánem. Přidejte rozmělněný česnek.

2. Restujte 5 minut a přisypte 100 g mandlí. Opékejte další 2 minuty a vmíchejte ricottu se smetanou. Dobře promíchejte, aby se vytvořila kompaktní omáčka.

3. Mezitím povařte ve vroucí osolené vodě s olivovým olejem těstoviny podle návodu na obalu.

4. Scezené těstoviny přimíchejte do žampionové omáčky.

5. Podávejte posypané mandlemi, sýrem a můžete ozdobit lístky tymiánu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...

Inspirujte se podobnými recepty