Krémové rizoto s chorizem a hráškem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. V hluboké pánvi rozehřejte olej, vsypte na nudličky pokrájené chorizo a opečte dokřupava. Čtvrtinu klobásy vyjměte děrovanou naběračkou a nechte na ubrousku okapat.
2. Vsypte rýži, minutu restujte a vlijte ocet. Nechte odpařit a vlijte 100 ml vývaru. Až se vstřebá, přilijte dalších 100 ml a opakujte ještě dvakrát, zbude vám 100 ml vývaru.
3. Nakonec vsypte hrášek, ¾ najemno nastrouhaného sýra a vlijte zbývající vývar. Vše dobře promíchejte. Až se sýr rozpustí, dosolte, opepřete a rozdělte do misek. Posypte zbylým chorizem a parmazánem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Krémové rizoto s chorizem a hráškem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. V hluboké pánvi rozehřejte olej, vsypte na nudličky pokrájené chorizo a opečte dokřupava. Čtvrtinu klobásy vyjměte děrovanou naběračkou a nechte na ubrousku okapat.
2. Vsypte rýži, minutu restujte a vlijte ocet. Nechte odpařit a vlijte 100 ml vývaru. Až se vstřebá, přilijte dalších 100 ml a opakujte ještě dvakrát, zbude vám 100 ml vývaru.
3. Nakonec vsypte hrášek, ¾ najemno nastrouhaného sýra a vlijte zbývající vývar. Vše dobře promíchejte. Až se sýr rozpustí, dosolte, opepřete a rozdělte do misek. Posypte zbylým chorizem a parmazánem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio