Krémové rizoto s chorizem a hráškem
Ingredience
1 | lžíce slunečnicového oleje |
200 g | choriza Albert Excellent |
200 g | kulatozrnné rýže Albert |
100 ml | bílého vinného octa |
500 ml | zeleninového vývaru |
200 g | mraženého jemného hrášku Albert |
200 g | parmazánu |
sůl, pepř |
Postup přípravy
1. V hluboké pánvi rozehřejte olej, vsypte na nudličky pokrájené chorizo a opečte dokřupava. Čtvrtinu klobásy vyjměte děrovanou naběračkou a nechte na ubrousku okapat.
2. Vsypte rýži, minutu restujte a vlijte ocet. Nechte odpařit a vlijte 100 ml vývaru. Až se vstřebá, přilijte dalších 100 ml a opakujte ještě dvakrát, zbude vám 100 ml vývaru.
3. Nakonec vsypte hrášek, ¾ najemno nastrouhaného sýra a vlijte zbývající vývar. Vše dobře promíchejte. Až se sýr rozpustí, dosolte, opepřete a rozdělte do misek. Posypte zbylým chorizem a parmazánem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY