Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krémové rizoto s chorizem a hráškem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Krémové rizoto s chorizem a hráškem

Co budete potřebovat

1 lžíce slunečnicového oleje
200 g choriza Albert Excellent
200 g kulatozrnné rýže Albert
100 ml bílého vinného octa
500 ml zeleninového vývaru
200 g mraženého jemného hrášku Albert
200 g parmazánu
sůl, pepř

Jak na to?

1. V hluboké pánvi rozehřejte olej, vsypte na nudličky pokrájené chorizo a opečte dokřupava. Čtvrtinu klobásy vyjměte děrovanou naběračkou a nechte na ubrousku okapat.
2. Vsypte rýži, minutu restujte a vlijte ocet. Nechte odpařit a vlijte 100 ml vývaru. Až se vstřebá, přilijte dalších 100 ml a opakujte ještě dvakrát, zbude vám 100 ml vývaru.
3. Nakonec vsypte hrášek, ¾ najemno nastrouhaného sýra a vlijte zbývající vývar. Vše dobře promíchejte. Až se sýr rozpustí, dosolte, opepřete a rozdělte do misek. Posypte zbylým chorizem a parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krémové rizoto s chorizem a hráškem

Hlavní chod Velmi snadné Magazín 2/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

1 lžíce slunečnicového oleje
200 g choriza Albert Excellent
200 g kulatozrnné rýže Albert
100 ml bílého vinného octa
500 ml zeleninového vývaru
200 g mraženého jemného hrášku Albert
200 g parmazánu
sůl, pepř

Jak na to?

1. V hluboké pánvi rozehřejte olej, vsypte na nudličky pokrájené chorizo a opečte dokřupava. Čtvrtinu klobásy vyjměte děrovanou naběračkou a nechte na ubrousku okapat.
2. Vsypte rýži, minutu restujte a vlijte ocet. Nechte odpařit a vlijte 100 ml vývaru. Až se vstřebá, přilijte dalších 100 ml a opakujte ještě dvakrát, zbude vám 100 ml vývaru.
3. Nakonec vsypte hrášek, ¾ najemno nastrouhaného sýra a vlijte zbývající vývar. Vše dobře promíchejte. Až se sýr rozpustí, dosolte, opepřete a rozdělte do misek. Posypte zbylým chorizem a parmazánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty