1
Filety pangasia opláchněte, osušte a jemně osolte a opepřete. Obalte je ve 2 lžících hladké mouky, přebytečnou mouku oklepejte. Na pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a filety opečte z obou stran dozlatova, 3–4 minuty z každé strany. Poté je vyjměte a dejte stranou.
2
Do pánve, v které jste smažili ryby, přidejte 30 g másla a orestujte oloupané, najemno nasekané 2 stroužky česneku, dokud nezavoní. Zalijte 50 ml vína a nechte ho zredukovat na polovinu. Poté přidejte 150 ml vývaru připraveného z bujónu, na drobné kousky nasekaných 40 g zelených a 40 g černých oliv a šťávu z 1 citronu. Omáčku krátce povařte a na závěr vmíchejte nastrouhanou citronovou kůru.
3
Filet vraťte zpět do pánve a krátce prohřejte v omáčce.
4
Pangasia podávejte na talíři přelitého omáčkou s čerstvě nasekanou petrželkou. Vychutnejte si jemnou chuť bílé ryby k obědu nebo večeři.
1
Filety pangasia opláchněte, osušte a jemně osolte a opepřete. Obalte je ve 2 lžících hladké mouky, přebytečnou mouku oklepejte. Na pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a filety opečte z obou stran dozlatova, 3–4 minuty z každé strany. Poté je vyjměte a dejte stranou.
2
Do pánve, v které jste smažili ryby, přidejte 30 g másla a orestujte oloupané, najemno nasekané 2 stroužky česneku, dokud nezavoní. Zalijte 50 ml vína a nechte ho zredukovat na polovinu. Poté přidejte 150 ml vývaru připraveného z bujónu, na drobné kousky nasekaných 40 g zelených a 40 g černých oliv a šťávu z 1 citronu. Omáčku krátce povařte a na závěr vmíchejte nastrouhanou citronovou kůru.
3
Filet vraťte zpět do pánve a krátce prohřejte v omáčce.
4
Pangasia podávejte na talíři přelitého omáčkou s čerstvě nasekanou petrželkou. Vychutnejte si jemnou chuť bílé ryby k obědu nebo večeři.