Krémová zimní polévka
Ingredience
1 | lžíce másla |
3 | cibule |
500 g | brambor |
1 kg | celeru |
2 l | zeleninového vývaru |
4 | šalvějové lístky |
2 | plátky citronové kůry |
100 g | čedaru |
100 g | sýru s modrou plísní |
Postup přípravy
Ve velkém hrnci zahřejte máslo, přidejte cibuli, opékejte 5 minut. Vsypte brambory, celer, krátce opečte, přilijte vývar a vhoďte lístky šalvěje a citronovou kůru. Přiveďte k varu a nechte 30 minut probublávat. Celer by měl být měkký a brambory téměř rozpadavé. Vylovte
a vyhoďte šalvěj a kůru. Některé brambory rozmáčkněte, aby byla polévka hustší. Podávejte s čedarem, nadrobeným sýrem s modrou plísní a na másle opečenými lístky šalvěje.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY