Krémová tomatová polévka se sýrem
Ingredience
1 | cibule |
30 ml | olivového oleje |
800 g | konzervovaných drcených rajčat |
100 g | brambor typu C |
70 g | rajčatového protlaku |
sůl | |
pepř | |
1 | lžička sušeného oregana |
20 g | cukru krupice |
600 ml | vody |
100 ml | smetany (31 %) |
2 | snítky čerstvé bazalky |
1 | snítka čerstvé petržele |
100 g | parmazánu |
Postup přípravy
1. Oloupanou cibuli nakrájejte najemno a orestujte v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova.
2. Přidejte rajčata, oloupané brambory nakrájené na kostičky, rajčatový protlak, sůl, pepř, oregano a cukr. Přilijte vodu a vařte 20 minut.
3. Vlijte smetanu za stálého míchání a krátce povařte. Přidejte 1 snítku bazalky a petržele. Rozmixujte tyčovým mixérem dohladka.
4. Servírujte do talířů, posypte plátky parmazánu a ozdobte lístky bazalky, čerstvě namletým pepřem a zakápněte olivovým olejem. Buon appetito!
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY