Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 králičí stehna
sůl
4 lžíce olivového oleje
3 červené cibule
2 hrsti malých žampionů
3 stroužky česneku
1 svazek tymiánu
2 plátky toastového chleba
2 lžíce másla
100 g dijonské hořčice

Postup přípravy

Stehna osolte a na rozpáleném oleji opečte ze všech stran, až zezlátnou, poté je vyjměte z hrnce. Do výpeku dejte na klínky pokrájenou červenou cibuli, celé žampiony, nahrubo posekaný česnek, několik snítek tymiánu a pár minut restujte.
Toastový chléb rozdrobte, smíchejte s máslem a vytvořte drobenku. Porce králíka potřete hořčicí, posypte drobenkou a rozložte na cibuli se žampiony. Kastrol dejte do trouby vyhřáté na 220 °C a nepřikryté pečte 20 minut.

Pomohl vám recept?
44hodnocení4

Další videorecepty