×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Králičí stehna na hořčici
60 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Maso , Velikonoce ,

Králičí stehna na hořčici

Co budu potřebovat

4 králičí stehna
sůl
4 lžíce olivového oleje
3 červené cibule
2 hrsti malých žampionů
3 stroužky česneku
1 svazek tymiánu
2 plátky toastového chleba
2 lžíce másla
100 g dijonské hořčice

Jak na to?

Stehna osolte a na rozpáleném oleji opečte ze všech stran, až zezlátnou, poté je vyjměte z hrnce. Do výpeku dejte na klínky pokrájenou červenou cibuli, celé žampiony, nahrubo posekaný česnek, několik snítek tymiánu a pár minut restujte.
Toastový chléb rozdrobte, smíchejte s máslem a vytvořte drobenku. Porce králíka potřete hořčicí, posypte drobenkou a rozložte na cibuli se žampiony. Kastrol dejte do trouby vyhřáté na 220 °C a nepřikryté pečte 20 minut.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Králík dušený v bílém víně

    Maso 60 minut
  • Králičí hřbet v balíčku

    Maso 45 minut
  • Pečené kuře s bylinkami

    Maso nad 60 minut