Králičí stehna na hořčici
Ingredience
4 | králičí stehna |
sůl | |
4 | lžíce olivového oleje |
3 | červené cibule |
2 | hrsti malých žampionů |
3 | stroužky česneku |
1 | svazek tymiánu |
2 | plátky toastového chleba |
2 | lžíce másla |
100 g | dijonské hořčice |
Postup přípravy
Stehna osolte a na rozpáleném oleji opečte ze všech stran, až zezlátnou, poté je vyjměte z hrnce. Do výpeku dejte na klínky pokrájenou červenou cibuli, celé žampiony, nahrubo posekaný česnek, několik snítek tymiánu a pár minut restujte.
Toastový chléb rozdrobte, smíchejte s máslem a vytvořte drobenku. Porce králíka potřete hořčicí, posypte drobenkou a rozložte na cibuli se žampiony. Kastrol dejte do trouby vyhřáté na 220 °C a nepřikryté pečte 20 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY