×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Králičí stehna na hořčici

Další recepty a články

Králík dušený v bílém víně
Králík dušený...
Králík dušený v bílém víně
Králík dušený v bílém víně
Králičí hřbet v balíčku
Králičí hřbet...
Králičí hřbet v balíčku
Králičí hřbet v balíčku
Pečené kuře s bylinkami
Pečené kuře...
Pečené kuře s bylinkami
Pečené kuře s bylinkami
Dušené kuře s citrusy a...
Dušené kuře...
Dušené kuře s citrusy a...
Dušené kuře s citrusy a...

Králičí stehna na hořčici

Co budete potřebovat

4 králičí stehna
sůl
4 lžíce olivového oleje
3 červené cibule
2 hrsti malých žampionů
3 stroužky česneku
1 svazek tymiánu
2 plátky toastového chleba
2 lžíce másla
100 g dijonské hořčice

Jak na to?

Stehna osolte a na rozpáleném oleji opečte ze všech stran, až zezlátnou, poté je vyjměte z hrnce. Do výpeku dejte na klínky pokrájenou červenou cibuli, celé žampiony, nahrubo posekaný česnek, několik snítek tymiánu a pár minut restujte.
Toastový chléb rozdrobte, smíchejte s máslem a vytvořte drobenku. Porce králíka potřete hořčicí, posypte drobenkou a rozložte na cibuli se žampiony. Kastrol dejte do trouby vyhřáté na 220 °C a nepřikryté pečte 20 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Králičí stehna na hořčici

Hlavní chod Velmi snadné Maso Velikonoce Králík a kuře podle Zdeňka Pohlreicha Magazín 3/2017 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (12)

Co budete potřebovat

4 králičí stehna
sůl
4 lžíce olivového oleje
3 červené cibule
2 hrsti malých žampionů
3 stroužky česneku
1 svazek tymiánu
2 plátky toastového chleba
2 lžíce másla
100 g dijonské hořčice

Jak na to?

Stehna osolte a na rozpáleném oleji opečte ze všech stran, až zezlátnou, poté je vyjměte z hrnce. Do výpeku dejte na klínky pokrájenou červenou cibuli, celé žampiony, nahrubo posekaný česnek, několik snítek tymiánu a pár minut restujte.
Toastový chléb rozdrobte, smíchejte s máslem a vytvořte drobenku. Porce králíka potřete hořčicí, posypte drobenkou a rozložte na cibuli se žampiony. Kastrol dejte do trouby vyhřáté na 220 °C a nepřikryté pečte 20 minut.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Králík dušený v bílém víně
Králík dušený v bílém víně
Králík dušený v bílém víně
Králík dušený v bílém víně
Králičí hřbet v balíčku
Králičí hřbet v balíčku
Králičí hřbet v balíčku
Králičí hřbet v balíčku
Pečené kuře s bylinkami
Pečené kuře s bylinkami
Pečené kuře s bylinkami
Pečené kuře s bylinkami
Dušené kuře s citrusy a...
Dušené kuře s citrusy a...
Dušené kuře s citrusy a...
Dušené kuře s citrusy a...

Inspirujte se podobnými recepty