Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Kolečka s kokosovým krémem

Inspirujte se podobnými recepty

Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s...
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s chutí Vánoc
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna

Kolečka s kokosovým krémem

Co budete potřebovat

175 g másla, pokojové teploty
40 g moučkového cukru, prosátého
1 lžička vanilkového extraktu
150 g hladké mouky, prosáté
35 g kukuřičného škrobu, prosátého
NA KOKOSOVÝ KRÉM
110 g másla, pokojové teploty
80 g moučkového cukru, prosátého
85 g jemně strouhaného kokosu
3 lžíce tuzemáku
kapka vanilkového extraktu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Máslo, cukr a vanilkový extrakt vyšlehejte do světlé, nadýchané hmoty. Přidejte mouku, škrob a vypracujte hladké těsto. Z těsta tvaruje kuličky a dávejte je na pečicím papírem vyložený plech zhruba 2 cm od sebe. Kuličky zploštěte pomoučněnou vidličkou. Pečte 8–10 minut dozlatova, nechte vychladnout.
Na kokosový krém utřete máslo, cukr, kokos, tuzemák a vanilkový extrakt. Krémem slepujte kolečka.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kolečka s kokosovým krémem

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Devatero cukroví Magazín 12/2016 Počet porcí: na 26 slepených koleček
Průměrné hodnocení 4 (18)

Co budete potřebovat

175 g másla, pokojové teploty
40 g moučkového cukru, prosátého
1 lžička vanilkového extraktu
150 g hladké mouky, prosáté
35 g kukuřičného škrobu, prosátého
NA KOKOSOVÝ KRÉM
110 g másla, pokojové teploty
80 g moučkového cukru, prosátého
85 g jemně strouhaného kokosu
3 lžíce tuzemáku
kapka vanilkového extraktu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Máslo, cukr a vanilkový extrakt vyšlehejte do světlé, nadýchané hmoty. Přidejte mouku, škrob a vypracujte hladké těsto. Z těsta tvaruje kuličky a dávejte je na pečicím papírem vyložený plech zhruba 2 cm od sebe. Kuličky zploštěte pomoučněnou vidličkou. Pečte 8–10 minut dozlatova, nechte vychladnout.
Na kokosový krém utřete máslo, cukr, kokos, tuzemák a vanilkový extrakt. Krémem slepujte kolečka.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s...
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s chutí Vánoc
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna

Inspirujte se podobnými recepty