×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Koláčkový cheesecake

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s...
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami

Koláčkový cheesecake

Co budete potřebovat

hrnku sušenek, celozrnných,
rozdrcených
150 g hladké mouky
lžičky kypřicího prášku
125 g másla, změklého
100 g třtinového cukru
1 bílek
Na náplň
300 g čerstvého smetanového sýra
2 žloutky
2 sáčky vanilkového cukru
2 lžičky strouhané citronové kůry

Jak na to?

Předehřejte troubu na 210 °C. V míse smíchejte rozdrcené sušenky, mouku a kypřicí prášek. V jiné misce vyšlehejte do pěny máslo s cukrem, pak zašlehejte bílek. Do pěny přidejte směs sušenek a mouky – důkladně promíchejte. V další misce prošlehejte sýr, žloutky, vanilkový cukr a citronovou kůru. Z těsta tvarujte malé bochánky a pokládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Doprostřed každého bochánku udělejte velký důlek a naplňte ho sýrovou směsí. Pečte při 210 °C asi 4 minuty, pak snižte teplotu na 180 °C a pečte dalších 10 minut, aby těsto zezlátlo. Vyndejte z trouby, nechte na plechu 5 minut stát a pak koláčky přeneste na mřížku, aby úplně vychladly.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Koláčkový cheesecake

Dezert Velmi snadné Česká Sladká jídla Pečení Magazín 1/2015
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

hrnku sušenek, celozrnných,
rozdrcených
150 g hladké mouky
lžičky kypřicího prášku
125 g másla, změklého
100 g třtinového cukru
1 bílek
Na náplň
300 g čerstvého smetanového sýra
2 žloutky
2 sáčky vanilkového cukru
2 lžičky strouhané citronové kůry

Jak na to?

Předehřejte troubu na 210 °C. V míse smíchejte rozdrcené sušenky, mouku a kypřicí prášek. V jiné misce vyšlehejte do pěny máslo s cukrem, pak zašlehejte bílek. Do pěny přidejte směs sušenek a mouky – důkladně promíchejte. V další misce prošlehejte sýr, žloutky, vanilkový cukr a citronovou kůru. Z těsta tvarujte malé bochánky a pokládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Doprostřed každého bochánku udělejte velký důlek a naplňte ho sýrovou směsí. Pečte při 210 °C asi 4 minuty, pak snižte teplotu na 180 °C a pečte dalších 10 minut, aby těsto zezlátlo. Vyndejte z trouby, nechte na plechu 5 minut stát a pak koláčky přeneste na mřížku, aby úplně vychladly.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami

Inspirujte se podobnými recepty