×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Smažené klobásy s hroznovým vínem

Další recepty a články

Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky

Smažené klobásy s hroznovým vínem

Tip do kuchyně

 

Opečené klobásky s hroznovým vínem podávejte s bramborovou kaší nebo s obyčejným chlebem.

Co budete potřebovat

450 g bílých klobásek
2 cibule, nakrájené na tenké plátky
1 stroužek česneku, na plátky
1 lžička fenyklových semínek
100 g kuliček červeného hroznového vína
2 lžíce červeného vinného octa

Jak na to?

1) Do pánve s rozpáleným olejem vložte klobásky a za občasného obracení opékejte zhruba 10 minut.

2) Poté k nim přidejte cibuli a opečte ji tak, aby změkla.

3) Dále do pánve přidejte česnek, fenyklová semínka a hroznové víno a opékejte dalších 5 minut, až začne hroznové víno měknout.

4) Pánev zastříkněte vinným octem a otáčejte s ní, aby se ocet rozlil po celé ploše. Chvilku duste, až je cibule lepkavá a klobásky propečené.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Smažené klobásy s hroznovým vínem

Hlavní chod Snadné Česká Chuťovky Smažení Magazín 10/2014
Průměrné hodnocení 5 (1)

Tip do kuchyně

 

Opečené klobásky s hroznovým vínem podávejte s bramborovou kaší nebo s obyčejným chlebem.

Co budete potřebovat

450 g bílých klobásek
2 cibule, nakrájené na tenké plátky
1 stroužek česneku, na plátky
1 lžička fenyklových semínek
100 g kuliček červeného hroznového vína
2 lžíce červeného vinného octa

Jak na to?

1) Do pánve s rozpáleným olejem vložte klobásky a za občasného obracení opékejte zhruba 10 minut.

2) Poté k nim přidejte cibuli a opečte ji tak, aby změkla.

3) Dále do pánve přidejte česnek, fenyklová semínka a hroznové víno a opékejte dalších 5 minut, až začne hroznové víno měknout.

4) Pánev zastříkněte vinným octem a otáčejte s ní, aby se ocet rozlil po celé ploše. Chvilku duste, až je cibule lepkavá a klobásky propečené.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky

Inspirujte se podobnými recepty