Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

130 g tapiokových perel
400 ml vody
400 ml kokosového mléka
30 g kokosového cukru
sůl
15 g strouhaného kokosu
4 kiwi
4 lžíce arašídového másla
2 hrsti nesolených arašídů
40 g borůvek
40 g ostružin
1 hrst čerstvé máty

Postup přípravy

1. Tapiokové perly propláchněte, namočte do studené vody a nechte přes noc odležet.
2. V kastrůlku rozehřejte kokosové mléko s namočenými tapiokovými perlami, cukrem a špetkou soli. Za stálého míchání povařte pár minut do zhoustnutí. Přisypte kokos, zamíchejte a dejte pudink stranou.
3. Oloupejte 3 kiwi a rozmixujte je s polovinou pudinku. Zbývající kiwi oloupejte a nakrájejte na kolečka.
4. Do připravených sklenic postupně vložte 2 lžíce bílého pudinku, na stěnu přiložte plátky kiwi, přilijte zelený pudink a dovršte bílým pudinkem. Nakonec ozdobte arašídovým máslem, nasekanými arašídy, ovocem a lístky máty.

Pomohl vám recept?
5hodnocení4

Další videorecepty