Kimchi
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Smíchejte nakrájené zelí a sůl. Nechte odležet alespoň 2 hodiny.
2. Připravte chilli pastu. Smíchejte mouku s vodou a krátce vařte do zhoustnutí. Vychlaďte a promíchejte s rybí omáčkou, nasekaným česnekem, zázvorem, cukrem a chilli.
3. Zelí vymačkejte přes sítko. Přidejte nakrájenou bílou ředkev, jarní cibulku a připravenou pastu. Pořádně promíchejte a naložte do čistých zavařovacích sklenic. Přikryjte víčkem, ale neutahujte.
4. Fermentujte v pokojové teplotě 1–2 dny. Podávejte se sezamovým semínkem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Kimchi
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Smíchejte nakrájené zelí a sůl. Nechte odležet alespoň 2 hodiny.
2. Připravte chilli pastu. Smíchejte mouku s vodou a krátce vařte do zhoustnutí. Vychlaďte a promíchejte s rybí omáčkou, nasekaným česnekem, zázvorem, cukrem a chilli.
3. Zelí vymačkejte přes sítko. Přidejte nakrájenou bílou ředkev, jarní cibulku a připravenou pastu. Pořádně promíchejte a naložte do čistých zavařovacích sklenic. Přikryjte víčkem, ale neutahujte.
4. Fermentujte v pokojové teplotě 1–2 dny. Podávejte se sezamovým semínkem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio