Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Kaštanová polévka na boží hod

Inspirujte se podobnými recepty

Marinovaný losos s červenou...
Marinovaný losos s...
Marinovaný losos s červenou...
Marinovaný losos s červenou...
Pikantní nakládaný hermelín
Pikantní nakládaný...
Pikantní nakládaný hermelín
Pikantní nakládaný hermelín
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky...
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky s...
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná...
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica

Kaštanová polévka na boží hod

Co budete potřebovat

30 g másla
1 šalotka
1 mrkev
2 řapíky celeru
300 g kaštanů pečených loupaných
1 ½ litru vody
1 zeleninový bujón
50 ml brandy
sůl
pepř
100 ml smetany ke šlehání (31 %)
1 lžíce olivového oleje
1 snítka
čerstvého
rozmarýnu

Jak na to?

1. Na másle v hrnci osmahněte oloupanou, na kostičky nakrájenou šalotku, mrkev, řapíkatý celer a 10 minut restujte. Poté přidejte 250 g nakrájených pečených kaštanů.

2. Zalijte vodou, přidejte bujón, brandy, ½ lžičky soli a špetku pepře a vařte 35 minut. Poté zjemněte smetanou a rozmixujte tyčovým mixérem.

3. Zakápněte na talířích olivovým olejem, ozdobte zbylými nakrájenými kaštany a rozmarýnem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kaštanová polévka na boží hod

Polévka Snadné Polévky Vánoce Veganské Bezlepkové Magazín 12/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

30 g másla
1 šalotka
1 mrkev
2 řapíky celeru
300 g kaštanů pečených loupaných
1 ½ litru vody
1 zeleninový bujón
50 ml brandy
sůl
pepř
100 ml smetany ke šlehání (31 %)
1 lžíce olivového oleje
1 snítka
čerstvého
rozmarýnu

Jak na to?

1. Na másle v hrnci osmahněte oloupanou, na kostičky nakrájenou šalotku, mrkev, řapíkatý celer a 10 minut restujte. Poté přidejte 250 g nakrájených pečených kaštanů.

2. Zalijte vodou, přidejte bujón, brandy, ½ lžičky soli a špetku pepře a vařte 35 minut. Poté zjemněte smetanou a rozmixujte tyčovým mixérem.

3. Zakápněte na talířích olivovým olejem, ozdobte zbylými nakrájenými kaštany a rozmarýnem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Marinovaný losos s červenou...
Marinovaný losos s...
Marinovaný losos s červenou...
Marinovaný losos s červenou...
Pikantní nakládaný hermelín
Pikantní nakládaný...
Pikantní nakládaný hermelín
Pikantní nakládaný hermelín
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky...
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky s...
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná...
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica

Inspirujte se podobnými recepty