Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kaštanová polévka na boží hod

Inspirujte se podobnými recepty

Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová...
Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová polévka
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující...
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující nealkoholický punč
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v těstíčku

Kaštanová polévka na boží hod

Co budete potřebovat

30 g másla
1 šalotka
1 mrkev
2 řapíky celeru
300 g kaštanů pečených loupaných
1 ½ litru vody
1 zeleninový bujón
50 ml brandy
sůl
pepř
100 ml smetany ke šlehání (31 %)
1 lžíce olivového oleje
1 snítka
čerstvého
rozmarýnu

Jak na to?

1. Na másle v hrnci osmahněte oloupanou, na kostičky nakrájenou šalotku, mrkev, řapíkatý celer a 10 minut restujte. Poté přidejte 250 g nakrájených pečených kaštanů.

2. Zalijte vodou, přidejte bujón, brandy, ½ lžičky soli a špetku pepře a vařte 35 minut. Poté zjemněte smetanou a rozmixujte tyčovým mixérem.

3. Zakápněte na talířích olivovým olejem, ozdobte zbylými nakrájenými kaštany a rozmarýnem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kaštanová polévka na boží hod

Polévka Snadné Polévky Vánoce Veganské Bezlepkové Magazín 12/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

30 g másla
1 šalotka
1 mrkev
2 řapíky celeru
300 g kaštanů pečených loupaných
1 ½ litru vody
1 zeleninový bujón
50 ml brandy
sůl
pepř
100 ml smetany ke šlehání (31 %)
1 lžíce olivového oleje
1 snítka
čerstvého
rozmarýnu

Jak na to?

1. Na másle v hrnci osmahněte oloupanou, na kostičky nakrájenou šalotku, mrkev, řapíkatý celer a 10 minut restujte. Poté přidejte 250 g nakrájených pečených kaštanů.

2. Zalijte vodou, přidejte bujón, brandy, ½ lžičky soli a špetku pepře a vařte 35 minut. Poté zjemněte smetanou a rozmixujte tyčovým mixérem.

3. Zakápněte na talířích olivovým olejem, ozdobte zbylými nakrájenými kaštany a rozmarýnem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová...
Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová polévka
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující...
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující nealkoholický punč
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v těstíčku

Inspirujte se podobnými recepty