×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Kaše z ovesných vloček s vajíčkem

Další recepty a články

Vaječná omeleta s hříbky
Vaječná omeleta s...
Vaječná omeleta s hříbky
Vaječná omeleta s hříbky
Nadýchaná vaječná omeleta se...
Nadýchaná vaječná...
Nadýchaná vaječná omeleta se...
Nadýchaná vaječná omeleta se...
Jahodovorebarborový džem
Jahodovorebarborový...
Jahodovorebarborový džem
Jahodovorebarborový džem
Vaječná omeleta s parmazanem
Vaječná omeleta s...
Vaječná omeleta s parmazanem
Vaječná omeleta s parmazanem

Kaše z ovesných vloček s vajíčkem

Co budete potřebovat

750 ml rostlinného mléka (sójové nebo rýžové)
250 g drcených ovesných vloček
špetka soli
4 Bio vejce Nature's Promise
4 lžíce dýňových semínek
2 hrsti hladkolisté petržele
pepř
2 lžíce olivového oleje

Jak na to?

V kastrůlku přiveďte mléko k varu. Vložte vločky, osolte a za častého míchání vařte na mírném ohni pět minut. Semínka opražte nasucho a dejte stranou. Připravte si volská oka.
Kaši naservírujte do misek. Navrch položte volská oka, posypte dýňovými semínky a petrželí. Opepřete a zakápněte olivovým olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kaše z ovesných vloček s vajíčkem

Snídaně Velmi snadné Vegetariánské Něco lehkého Bez laktózy Vegetariánské Magazín 1/2018
Průměrné hodnocení 4 (4)
Překvapuje vás recept ovesné kaše naslano? Naši předci však jedli obilné kaše hlavně tímto způsobem, nasladko se dříve připravovaly pouze výjimečně, slazené jen ovocem nebo medem. Vydatná snídaně hodná šampionů.

Co budete potřebovat

750 ml rostlinného mléka (sójové nebo rýžové)
250 g drcených ovesných vloček
špetka soli
4 Bio vejce Nature's Promise
4 lžíce dýňových semínek
2 hrsti hladkolisté petržele
pepř
2 lžíce olivového oleje

Jak na to?

V kastrůlku přiveďte mléko k varu. Vložte vločky, osolte a za častého míchání vařte na mírném ohni pět minut. Semínka opražte nasucho a dejte stranou. Připravte si volská oka.
Kaši naservírujte do misek. Navrch položte volská oka, posypte dýňovými semínky a petrželí. Opepřete a zakápněte olivovým olejem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Vaječná omeleta s hříbky
Vaječná omeleta s hříbky
Vaječná omeleta s hříbky
Vaječná omeleta s hříbky
Nadýchaná vaječná omeleta se...
Nadýchaná vaječná omeleta se...
Nadýchaná vaječná omeleta se...
Nadýchaná vaječná omeleta se...
Jahodovorebarborový džem
Jahodovorebarborový džem
Jahodovorebarborový džem
Jahodovorebarborový džem
Vaječná omeleta s parmazanem
Vaječná omeleta s parmazanem
Vaječná omeleta s parmazanem
Vaječná omeleta s parmazanem

Inspirujte se podobnými recepty