×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Kaše z ovesných vloček s vajíčkem
15 minut , Snídaně , Velmi snadné , Vegetariánské , Něco lehkého , Bez laktózy ,

Kaše z ovesných vloček s vajíčkem

Co budu potřebovat

750 ml rostlinného mléka (sójové nebo rýžové)
250 g drcených ovesných vloček
špetka soli
4 Bio vejce Nature's Promise
4 lžíce dýňových semínek
2 hrsti hladkolisté petržele
pepř
2 lžíce olivového oleje

Jak na to?

V kastrůlku přiveďte mléko k varu. Vložte vločky, osolte a za častého míchání vařte na mírném ohni pět minut. Semínka opražte nasucho a dejte stranou. Připravte si volská oka.
Kaši naservírujte do misek. Navrch položte volská oka, posypte dýňovými semínky a petrželí. Opepřete a zakápněte olivovým olejem.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Vaječná omeleta s hříbky

    Vegetariánské 30 minut
  • Nadýchaná vaječná omeleta se sýrem

    Vegetariánské 15 minut
  • Jahodovorebarborový džem

    Vegetariánské nad 60 minut