1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Z mouky, kokosu, 125 g másla a cukru zpracujte těsto a pomocí vnější strany lžíce ho natlačte do vymazané a pečicím papírem vyložené formy 20×30 cm. Pečte 15–20 minut dozlatova.
3
Mezitím si připravte karamelovou náplň. Zbylé máslo, mléko a sirup přiveďte na středním plamenu k varu, za občasného prošlehání nechte trošku zhoustnout, trvá to 10 minut.
4
Snižte teplotu v troubě na 150 °C, nalijte karamel na upečené těsto, rozetřete a vraťte ještě na 15–20 minut do trouby.
5
Pak nechte zcela vychladnout.
6
Čokoládu s olejem rozpusťte a rozetřete rovnoměrně na karamel. Dejte vychladit do lednice, alespoň na 30 minut. Teplým nožem krájejte kostky a podávejte.
1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Z mouky, kokosu, 125 g másla a cukru zpracujte těsto a pomocí vnější strany lžíce ho natlačte do vymazané a pečicím papírem vyložené formy 20×30 cm. Pečte 15–20 minut dozlatova.
3
Mezitím si připravte karamelovou náplň. Zbylé máslo, mléko a sirup přiveďte na středním plamenu k varu, za občasného prošlehání nechte trošku zhoustnout, trvá to 10 minut.
4
Snižte teplotu v troubě na 150 °C, nalijte karamel na upečené těsto, rozetřete a vraťte ještě na 15–20 minut do trouby.
5
Pak nechte zcela vychladnout.
6
Čokoládu s olejem rozpusťte a rozetřete rovnoměrně na karamel. Dejte vychladit do lednice, alespoň na 30 minut. Teplým nožem krájejte kostky a podávejte.