Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

320 g mražených malin
110 g krupicového cukru
4 nektarinky
45 g třtinového cukru
slunečnicový olej
500 ml smetany ke šlehání
100 g kupovaných pusinek

Postup přípravy

1) Troubu předehřejte na 180 °C.

2) Maliny rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, zasypte je krupicovým cukrem a pečte 17 minut do hustého sirupu. Občas promíchejte.

3) Vyndejte a nechte zchladnout.

4) Půlky nektarinek (bez pecek) obalte ve třtinovém cukru a na lehce naolejované pánvi je opečte z obou stran.

5) Smetanu ušlehejte dotuha. Do skleniček navrstvěte šlehačku, nalámané pusinky a přelijte malinovým sirupem. Podávejte spolu s nektarinkami.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty