×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Karamelizované nektarinky s pusinkami

Další recepty a články

Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Borůvkový dezert do skleničky
Borůvkový dezert do...
Borůvkový dezert do skleničky
Borůvkový dezert do skleničky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Ledové borůvkové...
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Pudink s malinami a jogurtem
Pudink s malinami a...
Pudink s malinami a jogurtem
Pudink s malinami a jogurtem

Karamelizované nektarinky s pusinkami

Tip do kuchyně

 

Při opékání je můžete zastříknout silným alkoholem, jako je třeba koňak a nechat nektarinky oflambovat.

Co budete potřebovat

320 g mražených malin
110 g krupicového cukru
4 nektarinky
45 g třtinového cukru
slunečnicový olej
500 ml smetany ke šlehání
100 g kupovaných pusinek

Jak na to?

1) Troubu předehřejte na 180 °C.

2) Maliny rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, zasypte je krupicovým cukrem a pečte 17 minut do hustého sirupu. Občas promíchejte.

3) Vyndejte a nechte zchladnout.

4) Půlky nektarinek (bez pecek) obalte ve třtinovém cukru a na lehce naolejované pánvi je opečte z obou stran.

5) Smetanu ušlehejte dotuha. Do skleniček navrstvěte šlehačku, nalámané pusinky a přelijte malinovým sirupem. Podávejte spolu s nektarinkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Karamelizované nektarinky s pusinkami

Dezert Snadné Česká Sladká jídla Pečení Magazín 8/2012
Průměrné hodnocení 5 (1)

Tip do kuchyně

 

Při opékání je můžete zastříknout silným alkoholem, jako je třeba koňak a nechat nektarinky oflambovat.

Co budete potřebovat

320 g mražených malin
110 g krupicového cukru
4 nektarinky
45 g třtinového cukru
slunečnicový olej
500 ml smetany ke šlehání
100 g kupovaných pusinek

Jak na to?

1) Troubu předehřejte na 180 °C.

2) Maliny rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, zasypte je krupicovým cukrem a pečte 17 minut do hustého sirupu. Občas promíchejte.

3) Vyndejte a nechte zchladnout.

4) Půlky nektarinek (bez pecek) obalte ve třtinovém cukru a na lehce naolejované pánvi je opečte z obou stran.

5) Smetanu ušlehejte dotuha. Do skleniček navrstvěte šlehačku, nalámané pusinky a přelijte malinovým sirupem. Podávejte spolu s nektarinkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Borůvkový dezert do skleničky
Borůvkový dezert do skleničky
Borůvkový dezert do skleničky
Borůvkový dezert do skleničky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Pudink s malinami a jogurtem
Pudink s malinami a jogurtem
Pudink s malinami a jogurtem
Pudink s malinami a jogurtem

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat