×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Karamelizované nektarinky s pusinkami

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s...
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami

Karamelizované nektarinky s pusinkami

Tip do kuchyně

 

Při opékání je můžete zastříknout silným alkoholem, jako je třeba koňak a nechat nektarinky oflambovat.

Co budete potřebovat

320 g mražených malin
110 g krupicového cukru
4 nektarinky
45 g třtinového cukru
slunečnicový olej
500 ml smetany ke šlehání
100 g kupovaných pusinek

Jak na to?

1) Troubu předehřejte na 180 °C.

2) Maliny rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, zasypte je krupicovým cukrem a pečte 17 minut do hustého sirupu. Občas promíchejte.

3) Vyndejte a nechte zchladnout.

4) Půlky nektarinek (bez pecek) obalte ve třtinovém cukru a na lehce naolejované pánvi je opečte z obou stran.

5) Smetanu ušlehejte dotuha. Do skleniček navrstvěte šlehačku, nalámané pusinky a přelijte malinovým sirupem. Podávejte spolu s nektarinkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Karamelizované nektarinky s pusinkami

Dezert Snadné Česká Sladká jídla Pečení Magazín 8/2012
Průměrné hodnocení 5 (1)

Tip do kuchyně

 

Při opékání je můžete zastříknout silným alkoholem, jako je třeba koňak a nechat nektarinky oflambovat.

Co budete potřebovat

320 g mražených malin
110 g krupicového cukru
4 nektarinky
45 g třtinového cukru
slunečnicový olej
500 ml smetany ke šlehání
100 g kupovaných pusinek

Jak na to?

1) Troubu předehřejte na 180 °C.

2) Maliny rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, zasypte je krupicovým cukrem a pečte 17 minut do hustého sirupu. Občas promíchejte.

3) Vyndejte a nechte zchladnout.

4) Půlky nektarinek (bez pecek) obalte ve třtinovém cukru a na lehce naolejované pánvi je opečte z obou stran.

5) Smetanu ušlehejte dotuha. Do skleniček navrstvěte šlehačku, nalámané pusinky a přelijte malinovým sirupem. Podávejte spolu s nektarinkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami

Inspirujte se podobnými recepty