Karamelizované nektarinky s pusinkami
Ingredience
320 g | mražených malin |
110 g | krupicového cukru |
4 | nektarinky |
45 g | třtinového cukru |
slunečnicový olej | |
500 ml | smetany ke šlehání |
100 g | kupovaných pusinek |
Postup přípravy
1) Troubu předehřejte na 180 °C.
2) Maliny rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, zasypte je krupicovým cukrem a pečte 17 minut do hustého sirupu. Občas promíchejte.
3) Vyndejte a nechte zchladnout.
4) Půlky nektarinek (bez pecek) obalte ve třtinovém cukru a na lehce naolejované pánvi je opečte z obou stran.
5) Smetanu ušlehejte dotuha. Do skleniček navrstvěte šlehačku, nalámané pusinky a přelijte malinovým sirupem. Podávejte spolu s nektarinkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY