Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Kapr s citrónovo-bylinkovou strouhankou

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí potpourri s kávou a...
Domácí potpourri s...
Domácí potpourri s kávou a...
Domácí potpourri s kávou a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a rybí prsty...
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka

Kapr s citrónovo-bylinkovou strouhankou

Co budete potřebovat

500 g filetu z kapra
150 g hladké mouky
1 vejce
50 ml mléka
200 g strouhanky
1 hrst tymiánu
1 hrst hladkolisté petržele
kůra z poloviny citrónu
slunečnicový olej
sůl

Jak na to?

Pomocí mixéru připravte bylinkovou strouhanku. Do nádoby vložte strouhanku, bylinky a kúru z poloviny citrónu. Krátkými pulzy rozmixujte. Ve strouhance by po mixování měly jít vidět kousky bylinek. Filet nakrájejte na kousky o šíři přibližně 6 centimetrů, osolte je a obalte v trojobalu. Nejdříve v hladké mouce, pak v prošlehaném vejci s mlékem a nakonec v bylinkové strouhance. Smažit můžete dozlatova na pánvi nebo jako my pomocí horkovzdušné fritézy za minimálního použití oleje. Podávejte s bramborovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapr s citrónovo-bylinkovou strouhankou

Hlavní chod Velmi snadné Česká Ryby Vánoce Videorecept , Tymián , Petržel kadeřavá Počet porcí: 2
(0)
Klasický kapr už vás omrzel a rádi byste si letos na Štědrý den dali něco trochu netradičního? Vyzkoušejte naši lehčí variantu - kapra obalte do bylinkové strouhanky. Oleje stačí opravdu jen kapka!

Co budete potřebovat

500 g filetu z kapra
150 g hladké mouky
1 vejce
50 ml mléka
200 g strouhanky
1 hrst tymiánu
1 hrst hladkolisté petržele
kůra z poloviny citrónu
slunečnicový olej
sůl

Jak na to?

Pomocí mixéru připravte bylinkovou strouhanku. Do nádoby vložte strouhanku, bylinky a kúru z poloviny citrónu. Krátkými pulzy rozmixujte. Ve strouhance by po mixování měly jít vidět kousky bylinek. Filet nakrájejte na kousky o šíři přibližně 6 centimetrů, osolte je a obalte v trojobalu. Nejdříve v hladké mouce, pak v prošlehaném vejci s mlékem a nakonec v bylinkové strouhance. Smažit můžete dozlatova na pánvi nebo jako my pomocí horkovzdušné fritézy za minimálního použití oleje. Podávejte s bramborovým salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí potpourri s kávou a...
Domácí potpourri s...
Domácí potpourri s kávou a...
Domácí potpourri s kávou a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a rybí prsty...
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka

Inspirujte se podobnými recepty