Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kapr s citrónovo-bylinkovou strouhankou

Inspirujte se podobnými recepty

Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát
Kohout na víně
Kohout na víně
Kohout na víně
Kohout na víně
Makovky s citronovým krémem 
Makovky s citronovým...
Makovky s citronovým krémem 
Makovky s citronovým krémem 
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau

Kapr s citrónovo-bylinkovou strouhankou

Co budete potřebovat

500 g filetu z kapra
150 g hladké mouky
1 vejce
50 ml mléka
200 g strouhanky
1 hrst tymiánu
1 hrst hladkolisté petržele
kůra z poloviny citrónu
slunečnicový olej
sůl

Jak na to?

Pomocí mixéru připravte bylinkovou strouhanku. Do nádoby vložte strouhanku, bylinky a kúru z poloviny citrónu. Krátkými pulzy rozmixujte. Ve strouhance by po mixování měly jít vidět kousky bylinek. Filet nakrájejte na kousky o šíři přibližně 6 centimetrů, osolte je a obalte v trojobalu. Nejdříve v hladké mouce, pak v prošlehaném vejci s mlékem a nakonec v bylinkové strouhance. Smažit můžete dozlatova na pánvi nebo jako my pomocí horkovzdušné fritézy za minimálního použití oleje. Podávejte s bramborovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapr s citrónovo-bylinkovou strouhankou

Hlavní chod Velmi snadné Česká Ryby Vánoce Videorecept , Tymián , Petržel kadeřavá Počet porcí: 2
(0)
Klasický kapr už vás omrzel a rádi byste si letos na Štědrý den dali něco trochu netradičního? Vyzkoušejte naši lehčí variantu - kapra obalte do bylinkové strouhanky. Oleje stačí opravdu jen kapka!

Co budete potřebovat

500 g filetu z kapra
150 g hladké mouky
1 vejce
50 ml mléka
200 g strouhanky
1 hrst tymiánu
1 hrst hladkolisté petržele
kůra z poloviny citrónu
slunečnicový olej
sůl

Jak na to?

Pomocí mixéru připravte bylinkovou strouhanku. Do nádoby vložte strouhanku, bylinky a kúru z poloviny citrónu. Krátkými pulzy rozmixujte. Ve strouhance by po mixování měly jít vidět kousky bylinek. Filet nakrájejte na kousky o šíři přibližně 6 centimetrů, osolte je a obalte v trojobalu. Nejdříve v hladké mouce, pak v prošlehaném vejci s mlékem a nakonec v bylinkové strouhance. Smažit můžete dozlatova na pánvi nebo jako my pomocí horkovzdušné fritézy za minimálního použití oleje. Podávejte s bramborovým salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát
Kohout na víně
Kohout na víně
Kohout na víně
Kohout na víně
Makovky s citronovým krémem 
Makovky s citronovým...
Makovky s citronovým krémem 
Makovky s citronovým krémem 
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau

Inspirujte se podobnými recepty