Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kapr pečený na slanině s rozinkami a vínem

Inspirujte se podobnými recepty

Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky se...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr

Kapr pečený na slanině s rozinkami a vínem

Co budete potřebovat

200 ml bílého vína
2 lžíce medu
70 g rozinek
6 kapřích filetů
sůl
pepř
1 lžička sušené šalvěje
1 lžička sušeného zázvoru
150 g slaniny
1 cibule
50 g másla

Jak na to?

1. V misce promíchejte bílé víno s medem a vložte do ní rozinky. Nechte je 1 hodinu namáčet.

2. Kapra osolte, opepřete a okořeňte šalvějí a zázvorem.

3. Slaninu nakrájejte na plátky a oloupanou cibuli na kolečka. Zapékací mísu vyložte slaninou, na kterou klaďte kolečka cibule.

4. Filety kapra položte na cibuli, obložte je plátky másla a pečte 10 minut na 200 °C. Snižte teplotu na 150 °C, přelijte kapra směsí s bílým vínem a pečte ještě 20 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapr pečený na slanině s rozinkami a vínem

Hlavní chod Snadné Ryby Vánoce Bezlepkové Magazín 12/2020 Počet porcí: 6
(0)

Co budete potřebovat

200 ml bílého vína
2 lžíce medu
70 g rozinek
6 kapřích filetů
sůl
pepř
1 lžička sušené šalvěje
1 lžička sušeného zázvoru
150 g slaniny
1 cibule
50 g másla

Jak na to?

1. V misce promíchejte bílé víno s medem a vložte do ní rozinky. Nechte je 1 hodinu namáčet.

2. Kapra osolte, opepřete a okořeňte šalvějí a zázvorem.

3. Slaninu nakrájejte na plátky a oloupanou cibuli na kolečka. Zapékací mísu vyložte slaninou, na kterou klaďte kolečka cibule.

4. Filety kapra položte na cibuli, obložte je plátky másla a pečte 10 minut na 200 °C. Snižte teplotu na 150 °C, přelijte kapra směsí s bílým vínem a pečte ještě 20 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky se...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr

Inspirujte se podobnými recepty