Kapr pečený na slanině s rozinkami a vínem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. V misce promíchejte bílé víno s medem a vložte do ní rozinky. Nechte je 1 hodinu namáčet.
2. Kapra osolte, opepřete a okořeňte šalvějí a zázvorem.
3. Slaninu nakrájejte na plátky a oloupanou cibuli na kolečka. Zapékací mísu vyložte slaninou, na kterou klaďte kolečka cibule.
4. Filety kapra položte na cibuli, obložte je plátky másla a pečte 10 minut na 200 °C. Snižte teplotu na 150 °C, přelijte kapra směsí s bílým vínem a pečte ještě 20 minut.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Kapr pečený na slanině s rozinkami a vínem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. V misce promíchejte bílé víno s medem a vložte do ní rozinky. Nechte je 1 hodinu namáčet.
2. Kapra osolte, opepřete a okořeňte šalvějí a zázvorem.
3. Slaninu nakrájejte na plátky a oloupanou cibuli na kolečka. Zapékací mísu vyložte slaninou, na kterou klaďte kolečka cibule.
4. Filety kapra položte na cibuli, obložte je plátky másla a pečte 10 minut na 200 °C. Snižte teplotu na 150 °C, přelijte kapra směsí s bílým vínem a pečte ještě 20 minut.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio