Kachna se zelím
Ingredience
celá chlazená kachna | |
celý kmín | |
cukr | |
sůl, pepř | |
1 | bílé zelí hlávkové |
3 | vetší mrkve |
1 | větší cibule |
máslo |
Postup přípravy
Kachnu nasolte a nakmínujte nejlépe večer před tím, než jí budete péct.
Ráno si předehřejte troubu na 130 stupňů. Nasolenou a pokmínovanou kachnu vložte do pekáče, přiklopte víkem a nepodlévejte. Pečte zhruba 6 hodin. Na posledních 30 minut můžete odkrýt a dopéct bez víka.
Na zelí si nakrájejte cibuli, nastrouhejte mrkev a na másle orestujte v kastrolu s kmínem a trochou cukru až vše zkaramelizuje. Přidejte nastrouhané zelí, osolte, opepřete a duste doměkka cca 20 až 30 minut. Podle potřeby doslaďte nebo dosolte. Dozlatova upečenou kachnu servírujte se zelím.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY