ReceptyJogurtový cheesecake s medem a tymiánem
Albert logoAlbert logo
  • Jogurtový cheesecake s medem a tymiánem

Jogurtový cheesecake s medem a tymiánem

Řecký jogurt můžete nechat vykapat v utěrce i přes noc, vznikne hustý krémový sýr. Kromě do cheesecaku se hodí i ke grilovaným masům či zelenině v dipu nebo si ho jen tak namažte na chleba.
Jogurtový cheesecake s medem a tymiánem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Dezert

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 60 g
  • Jogurt řecký 500 g
  • Ovesné sušenky 200 g
  • Tymián čerstvý 1 hrs.
  • Krémový čerstvý sýr 400 g
  • Cukr moučkový 40 g
  • Citron 1 ks
  • Čokoláda bílá 150 g
  • Med 60 g
  • Máslo 60 g
  • Jogurt řecký 500 g
  • Ovesné sušenky 200 g
  • Tymián čerstvý 1 hrs.
  • Krémový čerstvý sýr 400 g
  • Cukr moučkový 40 g
  • Citron 1 ks
  • Čokoláda bílá 150 g
  • Med 60 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.