Řecký jogurt můžete nechat vykapat v utěrce i přes noc, vznikne hustý krémový sýr. Kromě do cheesecaku se hodí i ke grilovaným masům či zelenině v dipu nebo si ho jen tak namažte na chleba.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Dezert
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 60 g
Jogurt řecký 500 g
Ovesné sušenky 200 g
Tymián čerstvý 1 hrs.
Krémový čerstvý sýr 400 g
Cukr moučkový 40 g
Citron 1 ks
Čokoláda bílá 150 g
Med 60 g
Máslo 60 g
Jogurt řecký 500 g
Ovesné sušenky 200 g
Tymián čerstvý 1 hrs.
Krémový čerstvý sýr 400 g
Cukr moučkový 40 g
Citron 1 ks
Čokoláda bílá 150 g
Med 60 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!