Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Jednohubky s kozím sýrem

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Jednohubky s kozím sýrem

Co budete potřebovat

40 g másla
8 plátků bílého toastového chleba
1 lžička černého sezamu
1 cuketa
2 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku
sůl, pepř
4 přírodní kozí sýry

Jak na to?

1. Máslo rozpusťte. Přepůlené plátky toastového chleba zbavené kůrky vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem a potřete máslem. Posypte sezamem a pečte v troubě 5 minut na 140 °C.
2. Na oleji s rozmělněným česnekem opečte podélně nakrájené jemné plátky cukety. Osolte, opepřete a nechte na ubrousku vychladnout.
3. Sýry podélně přepulte. Každý obalte plátky opečené cukety. Navrch položte toastový obdélník sezamem nahoru. Ostrým navlhčeným nožem odkrojte okraje sýra dle tvaru toastu. Nakonec přidejte plátek toastu i z druhé strany. Spojte dřívkem nebo párátkem.
4. Postavte nastojato, ozdobte libovolnými jedlými listy či květy ze zahrady.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jednohubky s kozím sýrem

Velmi snadné Vegetariánské Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 8 kousků
(0)
Hermes je starověký řecký bůh pastvin, stád, ochránce cest a hranic a také pochoutek z kozího sýra.

Co budete potřebovat

40 g másla
8 plátků bílého toastového chleba
1 lžička černého sezamu
1 cuketa
2 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku
sůl, pepř
4 přírodní kozí sýry

Jak na to?

1. Máslo rozpusťte. Přepůlené plátky toastového chleba zbavené kůrky vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem a potřete máslem. Posypte sezamem a pečte v troubě 5 minut na 140 °C.
2. Na oleji s rozmělněným česnekem opečte podélně nakrájené jemné plátky cukety. Osolte, opepřete a nechte na ubrousku vychladnout.
3. Sýry podélně přepulte. Každý obalte plátky opečené cukety. Navrch položte toastový obdélník sezamem nahoru. Ostrým navlhčeným nožem odkrojte okraje sýra dle tvaru toastu. Nakonec přidejte plátek toastu i z druhé strany. Spojte dřívkem nebo párátkem.
4. Postavte nastojato, ozdobte libovolnými jedlými listy či květy ze zahrady.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty