Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Je libo portobello na grilu?

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki...
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové...
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Je libo portobello na grilu?

Co budete potřebovat

3 portobella
½ citronu
1 snítka čerstvého rozmarýnu
3 stroužky česneku
140 ml balsamikového octa
sůl, pepř
420 ml olivového oleje

Jak na to?

1. Nožky hub seřízněte tak, aby byly v rovině s kloboukem.
2. Klobouky jemně očistěte hadříkem namočeným do vody s vymačkanou citronovou šťávou, pod tekoucí vodou by zvlhly až moc.
3. Pomocí špejle nebo grilovací jehly udělejte do spodní strany klobouku malé otvory asi 1 cm od sebe. Vyplňte je rozmarýnem a česnekem.
4. Na dno pekáčku nebo misky vlijte část připravené marinády z balsamikového octa, soli, pepře a olivového oleje a vyskládejte do ní houby spodní stranou nahoru. Přelijte zbylou marinádou. Nechte 3 hodiny marinovat v lednici.
5. Houby grilujte asi 3 minuty spodní stranou dolů, poté otočte, přelijte je marinádou a další 4–6 minut houby dopékejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Je libo portobello na grilu?

Předkrm Velmi snadné Grilování Magazín 7-8/2020
(0)
Jsme jedny z mála hub hodících se na grilování. Naše klobouky jsou dostatečně velké, aby nepropadly mřížkou, a díky menšímu obsahu vody vydržíme vysoký žár.

Co budete potřebovat

3 portobella
½ citronu
1 snítka čerstvého rozmarýnu
3 stroužky česneku
140 ml balsamikového octa
sůl, pepř
420 ml olivového oleje

Jak na to?

1. Nožky hub seřízněte tak, aby byly v rovině s kloboukem.
2. Klobouky jemně očistěte hadříkem namočeným do vody s vymačkanou citronovou šťávou, pod tekoucí vodou by zvlhly až moc.
3. Pomocí špejle nebo grilovací jehly udělejte do spodní strany klobouku malé otvory asi 1 cm od sebe. Vyplňte je rozmarýnem a česnekem.
4. Na dno pekáčku nebo misky vlijte část připravené marinády z balsamikového octa, soli, pepře a olivového oleje a vyskládejte do ní houby spodní stranou nahoru. Přelijte zbylou marinádou. Nechte 3 hodiny marinovat v lednici.
5. Houby grilujte asi 3 minuty spodní stranou dolů, poté otočte, přelijte je marinádou a další 4–6 minut houby dopékejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Inspirujte se podobnými recepty