Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyJarní zálivky: petrželková
Albert logoAlbert logo
  • Jarní zálivky: petrželková

Jarní zálivky: petrželková

Když vám domů donese váš malý koledník spoustu vykoledovaných vajec, připravte si skvělý jarní salát s čerstvými bylinkovými zálivkami.
Jarní zálivky: petrželková
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Bezlepkové
Předkrm

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Kopr 1/4 hrs.
  • Petržel 2 hrs.
  • Olej olivový 200 ml
  • Pažitka čerstvá 1/4 hrs.
  • Med 1 plž
  • Citronová šťáva 50 ml
  • Sůl
  • Hořčice dijonská 1,5 plž
  • Kopr 1/4 hrs.
  • Petržel 2 hrs.
  • Olej olivový 200 ml
  • Pažitka čerstvá 1/4 hrs.
  • Med 1 plž
  • Citronová šťáva 50 ml
  • Sůl
  • Hořčice dijonská 1,5 plž

Příprava

1
Bylinky vsypte do vyšší úzké nádoby a přilijte olivový olej, šťávu z citronu a přidejte hořčici. Osolte.
2
Pomocí tyčového mixéru vše rozmixujte dohladka.
3
Dresink lze skladovat v uzavíratelné nádobě až 5 dní v lednici.
1
Bylinky vsypte do vyšší úzké nádoby a přilijte olivový olej, šťávu z citronu a přidejte hořčici. Osolte.
2
Pomocí tyčového mixéru vše rozmixujte dohladka.
3
Dresink lze skladovat v uzavíratelné nádobě až 5 dní v lednici.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 09.10.2024 do 15.10.2024

Platný ještě 13 dní

Od 09.10.2024 do 22.10.2024

Platný ještě 6 dní

Od 09.10.2024 do 15.10.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.