Jarní polévka se ztraceným vejcem
Ingredience
1 | směs na polévku (mrkev, celer, petržel, cibule) |
300 g | libovolného kuřecího masa s kostí |
koření (celý pepř, nové koření) | |
sůl | |
4 | vejce |
Postup přípravy
Očištěnou zeleninu, koření, sůl a kuřecí maso přelijte studenou vodou a dejte vařit na cca půl hodiny. Hotový vývar přelijte přes jemné sítko. Čistý vývar pak znovu krátce zahřejte, do polévky můžete vrátit část vařené pokrájené zeleniny a obrané maso z kuřete. Pomocí naběračky do polévky po jednom opatrně vkládejte vyklepnuté celé vajíčko. Krátce provařte, až se bílek zatáhne. Polévku servírujte vždy s jedním vejcem na porci.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY