Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Jarní polévka se ztraceným vejcem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Jarní polévka se ztraceným vejcem

Co budete potřebovat

1 směs na polévku (mrkev, celer, petržel, cibule)
300 g libovolného kuřecího masa s kostí
koření (celý pepř, nové koření)
sůl
4 vejce

Jak na to?

Očištěnou zeleninu, koření, sůl a kuřecí maso přelijte studenou vodou a dejte vařit na cca půl hodiny. Hotový vývar přelijte přes jemné sítko. Čistý vývar pak znovu krátce zahřejte, do polévky můžete vrátit část vařené pokrájené zeleniny a obrané maso z kuřete. Pomocí naběračky do polévky po jednom opatrně vkládejte vyklepnuté celé vajíčko. Krátce provařte, až se bílek zatáhne. Polévku servírujte vždy s jedním vejcem na porci.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jarní polévka se ztraceným vejcem

Polévka Velmi snadné Česká Polévky Vaření Vegetariánské Petržel kadeřavá
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

1 směs na polévku (mrkev, celer, petržel, cibule)
300 g libovolného kuřecího masa s kostí
koření (celý pepř, nové koření)
sůl
4 vejce

Jak na to?

Očištěnou zeleninu, koření, sůl a kuřecí maso přelijte studenou vodou a dejte vařit na cca půl hodiny. Hotový vývar přelijte přes jemné sítko. Čistý vývar pak znovu krátce zahřejte, do polévky můžete vrátit část vařené pokrájené zeleniny a obrané maso z kuřete. Pomocí naběračky do polévky po jednom opatrně vkládejte vyklepnuté celé vajíčko. Krátce provařte, až se bílek zatáhne. Polévku servírujte vždy s jedním vejcem na porci.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty