
Jarní lokální salát s jahodami a chřestem
Postup přípravy
1. Z 150 g chřestových výhonků odlomte tvrdé konce a 3 minuty povařte v osolené vodě. Sceďte.
2. Půlku okurky nakrájejte škrabkou na tenké plátky a 300 g jahod nakrájejte také na tenké plátky.
3. Připravte zálivku ze šťávy z půlky citronu, lžíce olivového oleje, 2 lžic balzamikového krému, soli a pepře. Promíchejte s hrstí špenátu, chřestem, okurkou, nasekaným tymiánem a mátou a plátky jahod.
4. Nakonec posypte nadrobeným sýrem feta. Výtečný sezonní a lokální salát je hotový.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod