Jarní lokální salát s jahodami a chřestem
Ingredience
150 g | zeleného chřestu |
½ | okurky |
300 g | jahod |
1 | citron |
1 | lžíce olivového oleje |
2 | lžíce balzamikového krému |
sůl, pepř | |
1 | hrst baby špenátu |
1 | hrst čerstvého tymiánu |
1 | hrst čerstvé máty |
100 g | sýra feta |
Postup přípravy
1. Z 150 g chřestových výhonků odlomte tvrdé konce a 3 minuty povařte v osolené vodě. Sceďte.
2. Půlku okurky nakrájejte škrabkou na tenké plátky a 300 g jahod nakrájejte také na tenké plátky.
3. Připravte zálivku ze šťávy z půlky citronu, lžíce olivového oleje, 2 lžic balzamikového krému, soli a pepře. Promíchejte s hrstí špenátu, chřestem, okurkou, nasekaným tymiánem a mátou a plátky jahod.
4. Nakonec posypte nadrobeným sýrem feta. Výtečný sezonní a lokální salát je hotový.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY