
Jarní chlebíčky s pečenými jahodami
Odstartujte jahodovou sezonu právě tímto receptem. Jahody, tentokrát netradičně pečené, s vůní vanilky na ricottové peřině a křupavém plátku chleba vás nadchnou!

Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Recepty na každý den
Snídaně
Ingredience
Složení 4 porce
- Jahody 400 g
- Javorový sirup 1 plž
- Vanilkový lusk 1/2 ks
- Bazalka čerstvá 2 snít.
- Ricotta 150 g
- Sůl
- Chléb mistrovský 4 ks
- Pepř
- Jahody 400 g
- Javorový sirup 1 plž
- Vanilkový lusk 1/2 ks
- Bazalka čerstvá 2 snít.
- Ricotta 150 g
- Sůl
- Chléb mistrovský 4 ks
- Pepř


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.