
Jak správně uvařit vejce?
Slepičí vajíčka patří odedávna na náš stůl a dopřávat bychom si je měli nejen na Velikonoce. Jsou plná energie a obsahují kvalitnější protein, než je v mase, mléku či rybách. S naším návodem připravíte nejen pošírované neboli ztracené vejce jako šéfkuchař.

Snadné
0-15 minut
0/5
Vegetariánské
Postupy a dekorace
Ingredience
Složení 4 porce
- Voda 1 l
- Vejce 4 ks
- Kvasný ocet 1 plž
- Voda 1 l
- Vejce 4 ks
- Kvasný ocet 1 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.