Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Jahodová panna cotta

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Jahodová panna cotta

Co budete potřebovat

400 g čerstvých jahod
4 plátky želatiny
120 ml plnotučného mléka
360 ml smetany ke šlehání (33 %)
66 g cukru krupice
sůl

Jak na to?

1. Do mixéru vložte 300 g jahod a rozmixujte je na pyré. Směs přeceďte přes síto do misky, abyste se zbavili semínek.

2. Želatinu nechte nabobtnat ve studené vodě 10 minut.

3. Do hrnce vlijte pyré, mléko, smetanu, cukr a špetku soli. Přiveďte k varu a pak odstavte z plotny. Do směsi vložte vymačkanou nabobtnalou želatinu a promíchejte, až se vše spojí.

4. Připravte silikonové formy nebo hrníčky. Směs vlijte dovnitř a dejte vychladit přes noc do lednice.

5. Polovinu zbylých jahod rozmixujte nebo vidličkou rozmačkejte na pyré. Druhou půlku jahod rozkrojte na čtvrtiny.

6. Panna cottu z forem vyklopte na talíř. Ozdobte připravenými jahodami a přelijte pyré. Jestliže jste použili hrnečky, nechte ji v nich a podávejte se lžičkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jahodová panna cotta

Dezert Snadné Sladká jídla Bezlepkové Magazín 5/2021 Počet porcí: 6
(0)
Vůně červených sladkých plodů se line kuchyní a v míse na stole svítí jako korálky. Jsou zkrátka lásky, které s časem nerezaví a věrně se k nim vracíme každý rok, hned jak jarní slunce zabarví jejich hlavičky. Potěšte celou rodinu slastnými recepty z milovaných jahod.Lehce se rozplynout v ústech, to je sen každého dezertu.

Co budete potřebovat

400 g čerstvých jahod
4 plátky želatiny
120 ml plnotučného mléka
360 ml smetany ke šlehání (33 %)
66 g cukru krupice
sůl

Jak na to?

1. Do mixéru vložte 300 g jahod a rozmixujte je na pyré. Směs přeceďte přes síto do misky, abyste se zbavili semínek.

2. Želatinu nechte nabobtnat ve studené vodě 10 minut.

3. Do hrnce vlijte pyré, mléko, smetanu, cukr a špetku soli. Přiveďte k varu a pak odstavte z plotny. Do směsi vložte vymačkanou nabobtnalou želatinu a promíchejte, až se vše spojí.

4. Připravte silikonové formy nebo hrníčky. Směs vlijte dovnitř a dejte vychladit přes noc do lednice.

5. Polovinu zbylých jahod rozmixujte nebo vidličkou rozmačkejte na pyré. Druhou půlku jahod rozkrojte na čtvrtiny.

6. Panna cottu z forem vyklopte na talíř. Ozdobte připravenými jahodami a přelijte pyré. Jestliže jste použili hrnečky, nechte ji v nich a podávejte se lžičkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty