
Jáhlový knedlík
Postup přípravy
1. Jáhly uvařte dle návodu a nechte zchladnout.
2. Jáhly osolte a smíchejte s vejci. Přisypte špaldovou mouku, najemno nasekanou petrželku a vypracujte hutné těsto. Ruce si pomoučněte a tvarujte koule o průměru 4–5 cm, každou obalte v pohankové mouce.
3. Ve větším hrnci přiveďte k varu osolenou vodu. Vložte knedlíky a vařte asi 7 minut. Hotové knedlíky posypte nasekanou petrželkou.
Pomohl vám recept?
12hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod