Jablečný krambl
Ingredience
Na náplň | |
---|---|
8 | jablek Gala, oloupaných, zbavených jádřince a nakrájených na klínky |
1 | lžička mleté skořice |
100 ml | likéru amaretto |
Na drobenku | |
50 g | hnědého cukru |
80 g | krystalového cukru |
260 g | polohrubé mouky |
1 | lžička mleté skořice |
130 g | másla + na vymazání |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 190 °C. Nakrájená jablka dejte do velké mísy a dobře je promíchejte se skořicí a amarettem. Vsypte je do vymazané dortové formy o průměru 22 cm.
Ve větší míse smíchejte všechen cukr, mouku a skořici. Přidejte máslo nakrájené na kousky a rukama rychle promněte na drobenku. Nasypte ji na jablka a pečte 30–35 minut, až je povrch zlatavý.
Vyndejte z trouby a před podáváním nechte chvilku chladnout.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY