Jablečný dort
Ingredience
1 kg | jablek |
8 | lžic krupicového cukru |
2 | lžičky citronové šťávy |
2 | vanilkové pudinky |
1 | balíček dětských piškotů BASIC |
pár kapek rumu | |
1–2 | zakysané smetany |
vanilkový cukr | |
mletá skořice |
Postup přípravy
Jablka zalijte 250 ml vody, přidejte cukr a citronovou šťávu a přiveďte k varu. Povařte deset minut, pak jablka podrťte šťouchadlem na brambory. Vanilkový pudink rozmíchejte ve 400 ml studené vody, přilijte k jablkům a znovu přiveďte k varu. Za stálého míchání krátce povařte. Na dno vymazané dortové formy rozložte piškoty, přelijte částí jablečného pudinku, zakryjte piškoty a nakonec znovu pudinkem. Nechte vychladnout. Zakysanou smetanu smíchejte s vanilkovým cukrem, potřete dort, posypte skořicí a dejte vychladit na 5 hodin do lednice.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY