Jablečné piruetky
Ingredience
1 kg | jablek, vykrájených a nastrouhaných nahrubo |
300 g | polohrubé mouky |
400 ml | bílého vína |
3 | vejce |
špetka skořice | |
olej na smažení | |
poleva: | |
---|---|
250 g | polotučného tvarohu |
200 g | zakysané smetany |
3 | sáčky vanilkového cukru |
Postup přípravy
Všechny ingredience dobře promíchejte a opékejte na rozpáleném oleji jako lívance.
Dobré jsou teplé i vychladlé – a nejlepší s bílou vanilkovou polevou, kterou vyrobíte smícháním tvarohu, smetany a cukru dohladka.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY