
Italské tyčinky grissini s dipem
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 180 °C. Ve vlažné vodě rozmíchejte droždí a nechte ho vzejít. Do mísy vsypte mouku, olivový olej, sůl, olivy, rozmarýn a kvásek z droždí. Uhněťte v pružné těsto – jestli bude tuhé, přidejte trošku vody, pokud je řídké, zahustěte ho moukou. Těsto by mělo být pružné a nelepit. Nechte ho chvilku odpočinout a pak z něj vyválejte tenké válečky – při pečení zvětší svůj objem o polovinu. Dejte do trouby a pečte 20 minut dozlatova. Mezitím si připravte dip. Smíchejte smetanu s rajčaty, bazalkou, osolte a opepřete. Podávejte k tyčinkám.
Pomohl vám recept?
18hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod