×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Indický chai

Další recepty a články

Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Grilovaný hermelín se slaninou
Grilovaný hermelín...
Grilovaný hermelín se slaninou
Grilovaný hermelín se slaninou
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo

Indický chai

Co budete potřebovat

1 lžíce fenyklových semínek
6 tobolek ardamomu
1 svitek skořice
2 bobkové listy
12 hřebíčků
6 kuliček pepře
¼ hrnku sypaného černého čaje
250 ml mléka
cukr

Jak na to?

Koření zalijte 2 litry vody a přiveďte k varu. Stáhněte z ohně a vsypte čajové lístky. Po 2 minutách přeceďte. Vlijte mléko a podle chuti oslaďte.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Indický chai

Velmi snadné Česká Magazín 2/2015
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

1 lžíce fenyklových semínek
6 tobolek ardamomu
1 svitek skořice
2 bobkové listy
12 hřebíčků
6 kuliček pepře
¼ hrnku sypaného černého čaje
250 ml mléka
cukr

Jak na to?

Koření zalijte 2 litry vody a přiveďte k varu. Stáhněte z ohně a vsypte čajové lístky. Po 2 minutách přeceďte. Vlijte mléko a podle chuti oslaďte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Grilovaný hermelín se slaninou
Grilovaný hermelín se slaninou
Grilovaný hermelín se slaninou
Grilovaný hermelín se slaninou
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo

Inspirujte se podobnými recepty