×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Indický chai

Další recepty a články

Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indická rýže basmati s čočkou
Indická rýže basmati...
Indická rýže basmati s čočkou
Indická rýže basmati s čočkou
Kuře Tandoori
Kuře Tandoori
Kuře Tandoori
Kuře Tandoori
Ostrá indická polévka
Ostrá indická...
Ostrá indická polévka
Ostrá indická polévka

Indický chai

Co budete potřebovat

1 lžíce fenyklových semínek
6 tobolek ardamomu
1 svitek skořice
2 bobkové listy
12 hřebíčků
6 kuliček pepře
¼ hrnku sypaného černého čaje
250 ml mléka
cukr

Jak na to?

Koření zalijte 2 litry vody a přiveďte k varu. Stáhněte z ohně a vsypte čajové lístky. Po 2 minutách přeceďte. Vlijte mléko a podle chuti oslaďte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Indický chai

Velmi snadné Česká Indická kuchyně Magazín 2/2015
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

1 lžíce fenyklových semínek
6 tobolek ardamomu
1 svitek skořice
2 bobkové listy
12 hřebíčků
6 kuliček pepře
¼ hrnku sypaného černého čaje
250 ml mléka
cukr

Jak na to?

Koření zalijte 2 litry vody a přiveďte k varu. Stáhněte z ohně a vsypte čajové lístky. Po 2 minutách přeceďte. Vlijte mléko a podle chuti oslaďte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indická rýže basmati s čočkou
Indická rýže basmati s čočkou
Indická rýže basmati s čočkou
Indická rýže basmati s čočkou
Kuře Tandoori
Kuře Tandoori
Kuře Tandoori
Kuře Tandoori
Ostrá indická polévka
Ostrá indická polévka
Ostrá indická polévka
Ostrá indická polévka

Inspirujte se podobnými recepty