Husa nadívaná jablky
Ingredience
1 | husa (cca 4 kg) |
sůl | |
3 | lžíce celého kmínu |
200 g | cibule |
200 g | jablek |
špejle | |
potravinářský provázek | |
0,5 l | bílého svatomartinského vína |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 170 °C. Očištěnou a opláchnutou husu osolte a okmínujte. Naplňte cibulí, jablky, spíchněte špejlí a nohy svažte potravinářským provázkem.
Vložte do pekáče zády vzhůru a pečte jednu hodinu. Obraťte a průběžně podlévejte vínem. Po upečení husu vyjměte z trouby a nechte na teplém místě odpočinout.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY